Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO The Batman Побег Джокера на воздушных шариках (70900)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 6 роківКількість деталей: 124 шт. ... Дивитися усі
Опис
Пластиковий конструктор LEGO The Batman Втеча Джокера на повітряних кульках (70900) напевно зуміє зацікавити багатьох хлопчаків старше 6 років, адже в його комплекті представлені найлютіші вороги Бетмен і клоун Джокер, які ведуть постійну боротьбу. LEGO The Batman Втеча Джокера на повітряних кульках (70900) налічує в своєму комплекті 124 деталі, що дозволяють деталізовано відновити захоплюючий і небезпечний сюжет з коміксу. Бетмену потрібно чимало зусиль, щоб зупинити свого ворога, допомагаючи уникнути страшної катастрофи, адже в цей раз Джокер хоче підірвати танкер з паливними баками, розробивши геніальний план втечі з використанням повітряних куль і реактивного двигуна. Як далі розвиватимуться події цієї ситуації залежить від фантазії дитини. Так що з LEGO The Batman Втеча Джокера на повітряних кульках (70900) він зможе проводити не одну годину, придумуючи все нові цікаві історії.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2017 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Batman
Інтереси LEGO: супергерої
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 6 років
Матеріал: пластик
Розміри, см: Balloon backpack - 11х9х4, Power plant - 6х6х7
Упаковка, см: немає даних
Кількість деталей: 124
Елементи живлення: немає
Опис: Найлютіший ворог Бетмена клоун Джокер не залишає своїх терористичних задумів ні на хвилину. Зараз він замислив підірвати паливні баки на околиці Аркхем-Сіті, викликавши жахлива пожежа. Він прикріпив вибуховий пристрій до одного з паливних танкерів, що наполовину вкопані в землю і вже приготувався відлітати за допомогою зв'язки різнокольорових повітряних куль і реактивного двигуна, як раптом виявив, що за його літальний апарат зачепився залізний гак на кінці каната, а другий кінець каната тримає Бетмен власною персоною! Правосуддя здійснилося і руйнівна схема Джокера знову дала збій завдяки Темному Лицарю Аркхема!
Характеристики LEGO The Batman Побег Джокера на воздушных шариках (70900) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори