Каталог товарів
Київ
UA

Лялька з аксесуарами L.O.L. Surprise! Кабриолет (569398)

Характеристики
Лялька з аксесуарамиВікова група: від 4 роківМатеріал: вініл, пластмаса ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: вересень 2020 р.
Бренд: L.O.L. Surprise!
Тип: Лялька з аксесуарами
Серія: LOL Surprise
Вік: від 4 років
Матеріал: вініл, пластмаса
Зріст ляльки, см: немає даних
Розмір, см: немає даних
Упаковка, см: 43,18х12,7х26,67
У комплекті: лялька серії "JK", машинка на радіоуправлінні, пульт ДУ, підставка, пара взуття, набір одягу, гребінець, окуляри, пляшечка, 3 аксесуара, наклейки
Елементи живлення: 2хаа, 2хААА
Особливості: немає
Опис: Кабріолет LOL Surprise! серії "JK" - перша машинка на радіоуправлінні для ваших лялечок LOL Surprise! Стильний автомобіль, з оригінальним пультом управління, за кермом якого приголомшлива ексклюзивна лялечка LOL SURPRISE! серії "JK" Легке управління машинкою: натискайте кнопки на кермі, щоб машина рухалася вперед і назад, і обертайте кермо, як справжній, щоб машина їхала наліво і направо. Лялечки серії "JK" дуже хочуть бути схожими на старших сестричок LOL SURPRISE! серії "OMG" - у них справжнє волосся і текстильний одяг, а ще стильне взуття на високій платформі. Маленькі модниці по висоті такі ж, як лялечки з попередніх сезонів з кулі або капсули. Лялечки можуть "вирости" завдяки стильного взуття на високій платформі. У лялечок прошиті волосся, що дозволить робити їм будь-яку зачіску. Опустіть лялечку в холодну воду, щоб побачити сюрприз. Кабріолет підходить для стандартних лялечок LOL Surprise! і для серії "JK". Автомобіль і пульт дистанційного керування ультрастильний і поєднуються з яскравою індивідуальністю лялечок цієї серії. У набір входять наклейки для машини, щоб створити свій стиль.
Характеристики L.O.L. Surprise! Кабриолет (569398) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ляльки, набори для ляльок