Каталог товарів
Київ
UA

Аксесуари для ляльок L.O.L. Surprise! Stylish Camper (502500)

Характеристики
Аксесуари для ляльокВікова група: від 3 роківМатеріал: пластик ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2024 р.
Бренд: L.O.L. Surprise!
Тип: Аксесуари для ляльок
Серія: LOL Surprise!
Вік: від 3 років
Матеріал: пластик
Розмір, см: 90 (висота)
Упаковка, см: 23х66х32
У комплекті: аксесуари для макіяжу; туалетний столик; ключі для автомобіля; пляшечка; вішалки; багаторівневі ліжечка; гриль; холодильник та кулер; ванна; басейн; наклейки
Особливості: Ігровий набір LOL Surprise OMG Стильний кемпер - автомобіль для ваших лялечок та улюбленців, завдяки якому ви можете вирушити у довгу подорож по всій родині LOL Surprise! Відкрийте кемпер з усіма сюрпризами, влаштуйте найкращу вечірку, в якій лялечки можуть спускатися водною гіркою, плавати в басейні, і, звичайно ж, робити макіяж один одному. Передня частина стає окремою машиною, а задня частина розкладається і перетворюється на зону розваг, де лялечки можуть відчути справжнє гламурне життя. Понад 10 ігрових зон: басейн; подіум для модниць; зона для барбекю; столик для діджея; кафе; ванна; водна гірка; кімната для чепуру з туалетним столиком! Басейн з гіркою можна наповнити водою і купати своїх лялечок. Ігровий набір також підходить для всіх модних ляльок. Основна частина кемпера розкривається до 60 см заввишки і до 90 см завширшки, повністю облаштований меблями, а головне – це огляд на 360 градусів. Ігровий набір розвиває у дитині креативність, уяву та вміння грати.
Характеристики L.O.L. Surprise! Stylish Camper (502500) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ляльки, набори для ляльок