Каталог товарів
Київ
UA

Лялька Paola Reina Лаура 32 см (04667)

Новинка
Характеристики
ЛялькаВікова група: від 3 років ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: вересень 2024 р.
Бренд: Paola Reina
Тип: Лялька
Вік: від 3 років
Розмір, см: 37 х 18 х 10
Упаковка, см: 41 х 23 х 11
У комплекті: Комплектація: лялька з довгим темним волоссям, заплетеним у косу; блакитна сукня з квітковим принтом; туфельки; щітка для волосся; упакована в картонну коробку.
Опис: Відома іспанська компанія Paola Reina створює неповторні ляльки, особливістю яких є краса та найвища якість виконання. У них ідеальні пропорції, красива зовнішність, густе блискуче волосся та реалістичні очі. Лялька має стильний образ, всі елементи якого виконані на найвищому рівні. Лаура - лялька з довгим темним волоссям, заплетеним у косу, коричневими очима і довгими віями. Вона одягнена у блакитну сукню вільного крою з квітковим принтом, мереживним коміром та рукавами-ліхтариками. Образ доповнюють черевички у колір сукні. Ляльку можна брати з собою на прогулянку, робити зачіски з розкішного волосся, шити для неї вбрання, укладати спати чи купати. Малята можуть створювати безмежну кількість ігрових сценаріїв, розвиваючи при цьому свою уяву, соціальні навички, а також смак та стиль. Лялька Паола Рейна стане чудовим подарунком для будь-якої дитини, а також прикрасить колекцію любителів ляльок.
Характеристики Paola Reina Лаура 32 см (04667) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ляльки, набори для ляльок