Каталог товарів
Київ
UA

Пупс Zapf Creation Baby Born Нежные объятия - Утренняя Звездочка с аксессуарами (827086)

Характеристики
ПупсВікова група: від 3 роківМатеріал: вініл, текстиль ... Дивитися усі
Опис
Пупс Zapf Creation Baby Born Ніжні обійми - Ранкова Зірочка з аксесуарами (827086) виконаний в максимально реалістичному стилі. Вінілова іграшка зростанням 43 см призначена для дітей старше трьох років. Вона володіє широким функціоналом, що імітує рухи і реакції людини. Лялька закриває очі, плаче справжніми сльозами, п'є з пляшки, їсть, мочить підгузник і ходить на горщик, а її руки рухаються вертикально і горизонтально. У набір входять необхідні малюкові предмети: пустушка, пляшка, посуд, зубна щітка і паста та інші. Навчивши первістка правильно доглядати за майбутнім братом або сестрою, батькам буде набагато легше прийняти правильне остаточне рішення - нянька-то основним навичкам вже навчена, а за 9 місяців ще й підросте. Пупс Zapf Creation Baby Born Ніжні обійми - Ранкова Зірочка з аксесуарами (827086) в ігровій формі навчить дбати про своїх близьких, тих, хто потребує догляду і опіки.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: вересень 2019 р.
Бренд: Zapf Creation
Тип: Пупс
Серія: Zapf Creation Baby Born
Вік: від 3 років
Матеріал: вініл, текстиль
Зріст ляльки, см: 43
Упаковка, см: 18х33х38
У комплекті: лялька, ID-картка, пляшечка, горщик, лялька, підгузник, пустушка, тарілочка з ложкою
Елементи живлення: немає
Особливості: Пупс, який їсть
Опис: Куклазакривает очі, натисніть на м'яку груди Baby Born і вона заплаче, мочить підгузник, натисніть на м'який животик, щоб малятко сходила на горщик, плаче справжніми сльозами, п'є з пляшки, ручки нової Baby Born можуть рухатися не тільки вертикально, але й горизонтально
Характеристики Zapf Creation Baby Born Нежные объятия - Утренняя Звездочка с аксессуарами (827086) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ляльки, набори для ляльок