Каталог товарів
Київ
UA

Пупс Zapf Creation Baby Born Очаровательная малышка 43 см с чипом (819197)

Характеристики
ПупсВікова група: від 3 роківМатеріал: вініл/текстиль ... Дивитися усі
Опис
Zapf Creation Baby Born Чарівне малятко 43 см з чіпом (819197) зовні дуже схоже на справжнє немовля, виготовлене з якісних, довговічних і безпечних матеріалів, здатне виконувати безліч функцій. Якщо маленька мама захоче його напоїти або погодувати, немає проблем - пупс передбачає таку можливість і навіть більше. Після чергового прийому їжі можна сходити на горщик. Доповнює приємне враження від усього цього наявність у комплекті поставки цілого ряду предметів для годівлі та догляду. Zapf Creation Baby Born Чарівне малятко 43 см з чіпом (819197) здатне активувати спеціальні інтерактивні аксесуари, призначені для ляльок даної серії. Купуються вони окремо. Рекомендована вікова група у разі пропонованого товару: 3 роки і старше.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (3)

Характеристики

Товар додано: лютий 2015 р.
Бренд: Zapf Creation
Тип: Пупс
Серія: Zapf Creation Baby Born
Вік: від 3 років
Матеріал: вініл/текстиль
Розмір, см: 43
Упаковка, см: 33х18х38
У комплекті: пупс, аксесуари
Елементи живлення: немає
Опис: Малятко вміє пити молочко з пляшечки, їсти кашу, мочити пелюшку, ходити в горщик, плакати справжніми сльозами, купатися разом зі своєю маленькою мамою і спати з закритими очима. Чіп, вбудований в ляльку, активує спеціальні інтерактивні аксесуари для Baby Born. У комплекті: тарілочка з ложкою, підгузник, пустушка, горщик, пляшечка для годування, пакетик з кашкою, серветка, браслет новонародженого
Характеристики Zapf Creation Baby Born Очаровательная малышка 43 см с чипом (819197) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ляльки, набори для ляльок