Каталог товарів
Київ
UA

Лялька Zapf Creation Baby Born Sally Лучшая подружка (877678)

Характеристики
ЛялькаВікова група: від 3 роківМатеріал: вініл, текстиль ... Дивитися усі
Опис
Стильна і красива лялька Zapf Creation Baby Born Sally Краща подружка (877678) стане улюбленою іграшкою дівчинці. Зростання іграшки становить 63 см. Орієнтована вона на дітей у віці від трьох років. Дана модель порадує не тільки приємною зовнішністю, але і високою якістю вихідних матеріалів - вінілу і текстилю. Чарівна лялечка має привабливе личко з величезними блакитними очима, правильними і акуратними рисами носика і губ. Одягнена вона в модні блакитні лосини, пишну спідничку, а також стильну кофту, прикрашену оригінальним принтом. На ніжках у неї симпатичні рожеві туфельки, завершальні загальний ультрамодний образ. Ще однією відмінністю ляльки Zapf Creation Baby Born Sally Краща подружка (877678) є довге світле волосся, які можна розчісувати і заплітати в різні зачіски.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (2)

Характеристики

Товар додано: жовтень 2019 р.
Бренд: Zapf Creation
Тип: Лялька
Серія: Zapf Creation Baby Born
Вік: від 3 років
Матеріал: вініл, текстиль
Зріст ляльки, см: 63
Упаковка, см: немає даних
У комплекті: лялька
Елементи живлення: немає
Опис: Подружка Sally - справжня модниця! Вона обожнює стиль casual і завжди виглядає стильно! У ляльки довге світле волосся, з яких можна робити неймовірні зачіски! Розкішне волосся Sally можна заплітати в коси і створювати нові образи кожен день! Лялька може самостійно стояти, її висота 63 см. Sally одягнена в модне вбрання: кофточка з принтом єдинорога і лосини з веселкою сподобається кожній дівчинці. Гра з шикарною лялькою буде розвивати в дитині уяву, вміння грати і турботу.
Характеристики Zapf Creation Baby Born Sally Лучшая подружка (877678) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ляльки, набори для ляльок