Каталог товарів
Київ
UA

Коляска для ляльок Zapf Creation Baby Born (822302)

Характеристики
Коляска для ляльокВікова група: від 3 роківМатеріал: метал, текстиль ... Дивитися усі
Опис
Проста, але в той же час зручна коляска для ляльок Zapf Creation Baby Born (822302) - відмінний вибір для батьків, які бажають зробити своїй дитині хороший подарунок. Zapf Creation Baby Born (822302) має добре продуману розкладну конструкцію, якій не знадобиться багато місця для транспортування або зберігання. З коляскою для ляльок дитиною зможе гратися як вдома, так і на вулиці, копіюючи поведінку батьків. Стійка і легка в управлінні, вона виконана на 4 здвоєних колесах і має ергономічної форми ручки. Всі використовувані для виробництва Zapf Creation Baby Born (822302) матеріали абсолютно безпечні для здоров'я дитини і не вимагають складного або спеціального догляду, при цьому гідно витримують практично будь-які приготовані для них випробування дитиною.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: квітень 2016 р.
Бренд: Zapf Creation
Тип: Коляска для ляльок
Серія: Zapf Creation Baby Born
Вік: від 3 років
Матеріал: метал, текстиль
Упаковка, см: 20х20х30
У комплекті: коляска
Елементи живлення: немає
Опис: З розкладний коляскою для малятка Baby Born збиратися на прогулянку буде легко і весело! Компактна і легка, а ще, щоб вашої улюблениці було зручно - в колясці є ремені безпеки! Коляска складається і розкладається. Підходить для лялечок висотою 43 см.
Характеристики Zapf Creation Baby Born (822302) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ляльки, набори для ляльок