Каталог товарів
Київ
UA

Іграшковий трактор, навантажувач, екскаватор John Deere Kids Трактор Monster Treads з великими колесами зі світлом і звуком (46656)

Новинка
Характеристики
Іграшковий трактор, навантажувач, екскаваторВікова група: від 3 роківМатеріал: пластик ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: травень 2024 р.
Бренд: John Deere Kids
Тип: Іграшковий трактор, навантажувач, екскаватор
Вік: від 3 років
Матеріал: пластик
У комплекті: трактор
Елементи живлення: 3 батареї типу AG13/LR44 (у комплекті)
Опис: Іграшковий трактор John Deere Kids серії Monster Treads з великими колесами зі світлом та звуком потішить хлопчиків від 3 років. Ця дивовижна машинка-монстр має підсвічування, реалістичні звуки та пружні шини. Завдяки колесам, що вільно котяться, він готовий долати будь-яку перешкоду, що стоїть на його шляху! Міцна пластикова конструкція чудово підходить для ігор як у приміщенні, так і на відкритому повітрі. Іграшковий трактор Monster Treads виготовлений за ліцензійним дизайном бренду техніки John Deere. У трактора світяться фари, величезні колеса обертаються і здійснюють повороти в різні боки, а натиснувши на дах кабіни, дитина почує характерний звук двигуна, що працює. Батарейки 3 AG13/LR44 входять у комплект, так що веселощі можна починати відразу!
Колір: зелений
Країна реєстрації бренду: США
Характеристики John Deere Kids Трактор Monster Treads з великими колесами зі світлом і звуком (46656) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Іграшкові машинки, техніка