Каталог товарів
Київ
UA

Інтерактивна іграшка Makeblock mBot Ranger BT (09.00.92)

Характеристики
програмований роботВік дитини: від 8 років ... Дивитися усі
Опис
Програмований робот Makeblock mBot Ranger BT (09.00.92) зможе надовго заволодіти увагою дитини, якій вже виповнилося 8 років. З такою іграшкою ніколи не буде нудно, адже при бажанні з нього можна зробити нову модель, легко пересобірая і підключаючи її. Отже, в ваших руках може виявитися триколісний гоночний робот Раптор-хижак, який буде носитися на неймовірною швидкістю, котра переборює всілякі перешкоди всюдихід і двоколісний робот нервова птах, який намагається утримати рівноваги, чого б це йому не коштувало. Варто відзначити якість електронних деталей, які повністю ізольовані і забезпечують безпеку гри з роботом. У серці моделі лежить потужний процесорний блок Me Auriga з 5 датчиками і 10 портами для підключення. Передбачено звуковий датчик, гіроскоп, датчики температури, ультразвукової, проходження по лінії, 2 датчика освітлення, бездротове управління через Bluetooth і 2.4ГГц радіозв'язок. Запрограмувати Makeblock mBot Ranger BT (09.00.92) дитина може, використовуючи мобільний додаток або ж на основі Scratch 2.0 за допомогою комп'ютера.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (2)

Характеристики

Товар додано: серпень 2017 р.
Бренд: Makeblock
Тип: програмований робот
Вік: від 8 років
Розмір, см: 20х16,5х12
Вага, г: 1600
Живлення моделі: 6 батарейок типу АА
Керована модель
Тип керування: Bluetooth
Гіроскоп: є
Загальні характеристики
Опис: Набір дозволяє зібрати наступні моделі: всюдихід - долає будь-яку перешкоду; Раптор-хижак - триколісний гоночний робот, що їздить і крутиться з неймовірною швидкістю; нервова птах - двоколісний робот, всіма силами намагається утримати рівновагу. швидка збірка і підключення, і практично необмежений потенціал; електронні деталі повністю ізольовані і безпечні навіть для самих юних винахідників; доступно програмування через мобільний додаток, і через комп'ютер на основі Scratch 2.0; модель використовує потужний процесорний блок Me Auriga на основі Arduino Mega 2560, оснащеного 5 датчиками і 10 портами для підключення компонентів; програмне забезпечення: mBlock - для Mac і Windows; mBlocky - для планшета; Arduino IDE; процесорна плата: Arduino Mega 2560, 256KB флеш-пам'яті, 8KG SRAM, 4KB EEPROM; датчики: 2 датчика освітлення, датчик звуку, гіроскоп, температурний датчик, ультразвуковий датчик, датчик проходження по лінії; звук: зумер двигун: 2 шт, 400 об / хв; бездротове управління: Bluetooth (для Bluetooth версії); 2.4ГГц радіозв'язок (для 2.4G версії);
Товар на сайті бренду: store.makeblock.com/mbot-ranger
Характеристики Makeblock mBot Ranger BT (09.00.92) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Інтерактивні іграшки, роботи