Каталог товарів
Київ
UA

М'яка іграшка Chi Chi Love Чихуахуа Фэшн Вояж с ошейником и сумочкой 20 см (5893124)

Характеристики
М'яка іграшка: собакаМатеріал: плюшРозмір: 20 смВік дитини: від 3 років ... Дивитися усі
Опис
Юні любительки Чи Чи Лав приймайте нову колекцію модних собачок в сумочці. Chi Chi Love Чихуахуа Фешн Вояж з нашийником і сумочкою стане незамінною іграшкою вашої дочки, хоча не тільки діти захочуть пограти з цієї чарівниченьком. Ця милашка з виразними очима і красивим фіолетовим повідцем зверне на себе увагу всіх під час прогулянки. Також, щоб ЧіЧіЛав було зручно, передбачена красива сумочка, яка може стати не просто місцем для собачки, а й окремим аксесуаром! Виконана іграшка, розміром 20 см, з м'якого плюшу в ніжному бежевому кольорі і відмінно підійде для гри дівчаткам від 3 років.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: жовтень 2017 р.
Бренд: Chi Chi Love
Тип: М'яка іграшка
Вид іграшки: собака
Вік: від 3 років
Матеріал: плюш
Розмір, см: 20
Звукові ефекти: немає
Колір: бежевий/фіолетовий
Країна реєстрації бренду: Німеччина
Опис: Собачка c сумочкою Chi Chi Love Фешн Вояж - це собачка з нової колекції. Погляньте в її чарівні вишиті очі - м'яка і пухнаста ЧіЧіЛав нікого не залишить байдужим! Стильну сумку можна використовувати як окремий аксесуар. У комплект входить собачка з нашийником і сумочка з сітчастим віконцем у формі серця.
Товар на сайті бренду: www.chichilove.eu/de/kollektion/
Характеристики Chi Chi Love Чихуахуа Фэшн Вояж с ошейником и сумочкой 20 см (5893124) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів М'які іграшки