Каталог товарів
Київ
UA

М'яка іграшка Chi Chi Love Чихуахуа Счастливая семья с сумочкой (5893213)

Характеристики
М'яка іграшка: собакаМатеріал: плюш, текстиль, пластикРозмір: 14. 20 смВік дитини: від 3 років ... Дивитися усі
Опис
Ігровий набір Chi Chi Love Чихуахуа Щаслива сім'я з сумочкою (5893213) - прекрасний подарунок дівчаткам, які люблять домашніх тварин. На радість маленьких принцес в комплект входять відразу дві собачки, розмірами 14 і 20 см. Обидва песика дуже схожі на справжню собаку породи чихуахуа. Іграшок властива акуратна приваблива зовнішність і пропорційне тулуб. Презентовано вони в бежевому кольорі з білими цятками. В якості прикраси на вушках милашек красуються однакові різнокольорові бантики. Примітно, що комплектація ще пропонує велику містку сумку. Вона оформлена в рожевий колір з цікавим принтом, має кілька кишеньок, а в центральний відділ зручно саджати своїх іграшкових улюблениць. Важливо, що для виробництва Chi Chi Love Чихуахуа Щаслива сім'я з сумочкою (5893213) використовуються якісні, міцні і перевірені матеріали - плюш, текстиль і пластик.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: серпень 2018 р.
Бренд: Chi Chi Love
Тип: М'яка іграшка
Вид іграшки: собака
Вік: від 3 років
Матеріал: плюш, текстиль, пластик
Розмір, см: 14; 20
Колір: бежевий
Країна реєстрації бренду: Німеччина
Опис: Стильна собачка Чихуахуа Щаслива сім'я з сумочкою з серії Чи Чи лав - це оригінальний комплект, де збережена загальна ідея, але додана родзинка. У спеціальній сумочці сидять відразу дві собачки - мама і дочка. Вони схожі один на одного, як дві краплі води, навіть бантики на вушках однакові, відрізняються тільки розмірами. Для цього в сумочці є не тільки основне відділення, а й додатковий бічний кишеню. Сумка прикрашена такими ж візерунками, як бантики собак. Є дві зручні ручки для перенесення.
Характеристики Chi Chi Love Чихуахуа Счастливая семья с сумочкой (5893213) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів М'які іграшки