Каталог товарів
Київ
UA

М'яка іграшка TY Teeny Ty's The Secret Life of Pets Шпиц Гиджет (42190)

Характеристики
М'яка іграшка: Герої мультфільмівМатеріал: плюш, поліефірне волокноРозмір: 10х12х6 смВік дитини: від 3 років ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: лютий 2017 р.
Бренд: TY
Тип: М'яка іграшка
Вид іграшки: Герої мультфільмів
Вік: від 3 років
Матеріал: плюш, поліефірне волокно
Розмір, см: 10х12х6
Звукові ефекти: немає
Колір: білий
Країна реєстрації бренду: США
Опис: Гіджет - це дуже симпатична собака породи шпіц, яка таємно закохана в Макса. Макс - головний герой, який є сусідом Гіджет і навіть не підозрює про її почуття. На шляху героїв буде зустрічатися багато труднощів і небезпек, але вони все зможуть подолати разом. Мультфільм «Таємниця життя домашніх тварин» (The Secret Life of Pets) - це один з кращих мультфільмів минулого року. У захваті від домашніх улюбленців були всі - і дорослі, і діти. Тепер улюблені персонажі це м'які іграшки, які можна придбати, щоб насолоджуватися улюбленими моментами з фільму постійно. Мультфільм «Таємниця життя домашніх тварин» (The Secret Life of Pets) оповідає про пригоди домашніх тварин, після того, як Ви йдете на роботу або у справах. Кожен з них відрізняється своїм особливим характером, який може не показувати Вам, але залишаючись наодинці з самим собою, вони відкриваються. Що тільки не влаштовують ці шибеники: галасливі вечірки, змагання, рок-концерт та інші божевілля. Красуня-шпіц із задоволенням відправиться до тебе додому, щоб прикрасити і створити затишний інтер'єр.
Характеристики TY Teeny Ty's The Secret Life of Pets Шпиц Гиджет (42190) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів М'які іграшки