Каталог товарів
Київ
UA

Orb Factory Собачка (74593)

Характеристики
Виготовлення іграшок ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: вересень 2017 р.
Бренд: Orb Factory
Тип: Виготовлення іграшок
Вік: від 5 років
Матеріал: текстиль
Розміри упаковки, см: немає даних
У комплекті: 1 багаторазова форма, різнобарвна шерсть, кліпси для форми, 2 очі, 1 ніс, 1 повстяна підкладка, 1 розпилювальна насадка, інструкція
Країна реєстрації бренду: Китай
Категорія розвитку: розвиток дрібної моторики, розвиток фантазії, сенсорне сприйняття
Опис: У наборах використовується барвиста шерсть, яка після заповнення форми, прання і сушіння перетворюється в іграшку. Робити це весело, легко і дуже цікаво. У кожному комплекті є багаторазова форма для заповнення шерстю. Використовуючи розпилювач, намочіть шерсть і притисніть її. Кожен наступний шар пуху також потрібно намочувати і притискати поки не заповниться вся форма. Щоб вийшла різнобарвна іграшка, відразу потрібно визначити в якому місці будуть вставки (на голові, лапці або на боці). В спеціальні пази вставте ніс і очі. Після заповнення форми закріпіть її спеціальними заклепками і помістіть в пральну машину, а потім в сушарку. Як тільки він висохне, відкрийте форму, все зайве обріжте і отримуйте насолоду від іграшки, створеної своїми руками.
Характеристики Orb Factory Собачка (74593) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Набори для творчості і рукоділля