Каталог товарів
Київ
UA

Стратегічна гра Ravensburger Scotland Yard (26007)

Характеристики
Стратегічна граВікова група: від 5 роківКількість гравців: від 2 до 4 ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: вересень 2021 р.
Бренд: Ravensburger
Тип: Стратегічна гра
Вік: від 5 років
Призначення: для двох / для компанії / для всієї сім'ї / для дітей
Кількість гравців: від 2 до 4
Тривалість гри: 45
Мова: російська
Розмір, см: немає даних
Розмір упаковки, см: 37х27х6
Вага, кг: немає даних
Матеріал: картон, пластик
У комплекті: ігрове поле-карта, 127 х квитків на різні види транспорту, 18 х стартових карт, кепка Містера Ікс, маршрутний лист, 6 х фішок, правила гри
Країна реєстрації бренду: Німеччина
Опис: У грі «Скотланд Ярд» від бренду Ravensburger гравцям належить спробувати себе в ролі лондонських детективів. І, проявляючи кмітливість і чудеса інтуїції, зловити злочинця - Містера Ікс. Всі гравці стають детективами, і тільки один стане Містером Ікс, який надіне на себе спеціальну кепку. У детективів є 24 ходи, щоб зловити злочинця, який буде пересуватися по Лондону усіма видами транспорту. Спіймати злочинця - значить опинитися з ним на одній з транспортних станцій. Для цього детективи повинні об'єднатися і, продумуючи можливі ходи злочинця, перехопити його. В комплекті: карта Лондона, фішки гравців, квитки на всі види транспорту (таксі, автобус і метро), жетони стартових позицій гравців, планшет для запису ходів, кепка Містера Ікс.
Характеристики Ravensburger Scotland Yard (26007) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Настільні ігри