Каталог товарів
Київ
UA

Механічний 3D пазл Ugears Ширма Мастера (70070)

Характеристики
Механічний 3D пазлВікова група: Від 14 роківМатеріал: дерево ... Дивитися усі
Опис
Ukrainian Gears Ширма Майстри (70070) являє собою досить оригінальну модель, яка стане практичним вибором для всіх тих, хто любить весело проводити дозвілля в колі друзів або рідних, граючи в настільні ігри. Варто відзначити, що в складеному стані ця красива і незвичайна декоративна ширма нагадує велику книгу, яка прикрасить собою будь-яку полицю або стіл. Серед основних особливостей слід відзначити те, що пазли збираються досить легко, не вимагають спеціальних інструментів, клею, ножиць та іншого. Ukrainian Gears Ширма Майстри (70070) розкривається в ширму, яка складається з 4-х секцій і дозволяє на кожній закріпити аркуші формату А4. При цьому, в залежності від потреб, можна задіяти потрібну кількість стулок, звернувши непотрібні і звільнивши, таким чином, місце на ігровому столі. Механічний 3D пазл виготовлений з високоякісних і міцних матеріалів, які є екологічно чистими і безпечними.
Написати відгук про товар
  Вироблено в Україні
Про товар

Характеристики

Товар додано: жовтень 2019 р.
Бренд: Ugears
Тип: Механічний 3D пазл
Вік: Від 14 років
Матеріал: дерево
Кількість деталей, шт.: немає даних
Розмір в зібраному вигляді, см: 90х18х33
Упаковка, см: 37,8 x 17 x 0,5
Опис: Модель в формі книги розкривається в ширму і має 4 втулки з кріпленням для аркушів формату А4. Є також персональний дайсовий Тауер Майстри для секретних кидків, який кріпиться до двох центральних втулкам.
Характеристики Ugears Ширма Мастера (70070) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Пазли