Каталог товарів
Київ
UA

Сотейник VINZER Mini (50084)

Характеристики
СотейникДіаметр: 12 смОб'єм: 0,6 лКорпус: нержавіюча сталь FERRINOX 18/10Кришка: нержавіюча сталь з отвором для виходу пари ... Дивитися усі
Опис
Такий сотейник, як VINZER 50084, повинен бути на будь-якій кухні, адже він зможе заощадити ваш час та ресурси для приготування маленьких порцій страв або у проміжних процесах приготування. Об'єм VINZER 89084 складає всього лише 0,6 л, при діаметрі в 12 см, зате всі його інші характеристики відповідають вимогам повноцінної каструлі. Це і використовується якісний матеріал FERRINOX 18/10 і унікальна технологія кріплення мідного капсульного дна «Impact Bonding», що гарантує довговічність і рівномірний розподіл тепла, а також ручка, що не нагрівається, і міцна точкова пайка в місці її кріплення. І ще з VINZER 50084 ви зможете готувати на будь-якій плиті, адже він не вибагливий до джерела тепла.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: лютий 2012 р.
Бренд: VINZER
Тип: Сотейник
Діаметр, см: 12
Об'єм, л: 0,6
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь FERRINOX 18/10
Антипригарне покриття: немає
Кришка в комплекті: є
Матеріал кришки: нержавіюча сталь з отвором для виходу пари
Ручки: нержавіюча сталь
Дно: мідне капсульне, технологія кріплення дна «Impact Bonding"
Колір: сталевий
Додатково: немає
Тип джерела тепла:
?
газові, електричні, галогенні, склокерамічні й індукційні плити
Країна реєстрації бренду: Швейцарія
Характеристики VINZER Mini (50084) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Каструлі, ковші, сотейники