Каталог товарів
Київ
UA

Лоток, підставка для кухонного приладдя Relaxdays Лоток для столовых приборов из бамбука раздвижной 29/48 х 34 х 5 см (10014262)

Характеристики
Лоток, підставка для кухонного приладдя ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: травень 2022 р.
Бренд: Relaxdays
Тип: Лоток, підставка для кухонного приладдя
Додатково
Матеріал: Дерево
Опис: Лоток для столових приладів Relaxdays Бамбук користується все більшою популярністю завдяки своїм численним перевагам. Екологічно чистий матеріал, на 100% безпечний для харчових продуктів та багаторазово скорочує кількість мікробів та бактерій. Він має унікальні властивості - антибактеріальні або бактерицидні (зупиняють ріст бактерій) а також дезодорують (перешкоджають виникненню запахів). Бамбук стійкий до вологи та ідеально підходить для використання на кухні. Але все ж таки прилади рекомендується складати сухими. Це дозволить значно продовжити термін служби лотка. Комплектація: 1 лоток для столових приладів Relaxdays. Характеристики: - Матеріал: бамбук, задня панель із МДФ під бамбук. (МДФ має високі екологічні властивості, як просочення використовуються в основному натуральні смоли, стійка до впливу вологи) - колір: натуральне дерево - розміри: ширина - 29 см, довжина - 34 см, висота - 5 см - розсувається до 48 см Функціональний лоток для столових приладів мало того, що практична річ на вашій кухні, він ще й привертає увагу завдяки гарному дизайну. Ця річ обов'язково має бути на кухні у кожної господині! Багатофункціональність на додаток до візуально красивого аксесуару на Вашій кухні! Практичний кухонний органайзер упорядковує столові прилади та кухонне начиння. Завдяки регульованому механізму висування ви можете адаптувати розмір коробки до ваших потреб.
Характеристики Relaxdays Лоток для столовых приборов из бамбука раздвижной 29/48 х 34 х 5 см (10014262) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Кухонне приладдя