Каталог товарів
Київ
UA

Матрац безпружинний Dormisan Uranus 90x200

Характеристики
Матрац безпружиннийНаповнення: кондиціонуючу наповнення ...Висота: 22 смРозміри: 90x200 см ... Дивитися усі
Опис
Dormisan Uranus - це матрац, що володіє анатомічним і ортопедичним ефектом. Модель виготовлена ​​на основі спеціального пінного блоку SONNOCEL, структура якого нагадує бджолині стільники. Завдяки цій структурі внутрішні шари не тільки прекрасно вентилюються і не пропускають вологу, але і амортизують, що забезпечує максимальний комфорт під час сну. За допомогою комбінації піни з різною жорсткістю в матраці досягається оптимальний ортопедичний ефект, що дає можливість хребту знаходитися в правильному положенні, завдяки тому, що вага тіла людини. сплячого на ньому, правильно розподіляється на всіх ділянках матраца. Наявність в Dormisan Uranus знімного чохла з бавовняної тканини з додаванням ниток срібла не тільки додає анатомічний ефект, а й сприяє антибактеріальної захисту, також ефективно усуває запахи і знижує можливість усадки чохла під час прання. На даному матраці Ви зможете забути про будь-які незручності і дозволите собі по-справжньому розслабитися, занурившись в здоровий спокійний сон протягом всієї ночі.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: жовтень 2013 р.
Бренд: Dormisan
Тип: Матрац безпружинний
Тип пружинного блоку: немає
Наповнення: кондиціонуючу наповнення - антиалергенне пористе волокно, неткане волокно, ортопедична піна "SONNOCEL VISCO MEMORY" (з ефектом пам'яті), ортопедична піна "SONNOCEL" середньої жорсткості з ущільненням в області тазу, ортопедична піна "SONNOCEL" високої жорсткості
Склад і особливості чохла: знімний чохол з натуральної бавовняної тканини з нитками срібла
Максимальне навантаження на 1 спальне місце, кг: 130
Жорсткість: середньої жорсткості
Ширина х Довжина, см: 90x200
Висота, см: 22
Особливості
Ортопедичний: є
односторонній: немає
Двосторонній: є
Для дитячого ліжечка: немає
Ефект зима-літо: немає
Знімний чохол: є
асиметричний: немає
Круглий: немає
Додатково: Матрац з ортопедичним і анатомічним ефектом. Жорсткість - середня. Наповнення матраца утворено комбінацією трьох шарів латексних пінних блоків "SONNOCEL" різної щільності. Підвищено жорсткість у зоні стегон, де навантаження на матрац максимальна. Верхній шар утворює 7-зонально профільована ортопедична піна "SONNOCEL VISCO MEMORY" висотою 3 см, яка оптимізує свою жорсткість залежно від впливу температури, знімаючи напругу і втому з м'язів і гарантуючи максимально комфортний сон. Чохол матраца знімний, по периметру має блискавку. Виготовлений із спеціальної зносостійкої тканини з додаванням ниток срібла, що забезпечує антибактеріальний захист, усуває запахи, знижує можливість усадки чохла при пранні, додає вишуканість дизайну. Також по всьому периметру додана 3D-смуга - інноваційний матеріал, що забезпечує ідеальну циркуляцію повітря всередині матраца. Матрац ідеально підходить для сну, як дорослим, так і дітям.
Характеристики Dormisan Uranus 90x200 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Матраци