Характеристики
Товар додано: червень 2020 р.
Бренд: | KAI |
Тип: | Ніж Деба для обробки риби |
Характеристики ножів
| |
Матеріал леза: | нержавіюча сталь, одностороння заточка леза |
Матеріал рукоятки: | дерево |
Призначення ножа: кількість (довжина леза)
| |
для риби: | 1 (10,5 см) |
Інше
| |
Опис: | Традиційна японська Деба - це ніж із характерною формою леза, широким обухом та одностороннім заточенням. Ідеально підходить для роботи з рибою - оброблення та відділення голови від тушки. Неймовірно гострий ніж стане незамінним помічником на домашній та професійній кухні. Середньовуглецева високолегована нержавіюча сталь 1K6, з якої виготовлений ніж, має досить високу зносостійкість, легко піддається заточенню і має гарні ріжучі властивості. Шестигранна рукоять ножа, виконана з високоякісної ламінованої, армованої деревини, не боїться перепадів температури і має виняткову водостійкість. Полірований болстер з поліпропілену гармонійно доповнює колір рукояті. Типово японська форма леза у поєднанні з лаконічною чорною рукояткою створюють неминучий образ мінімалістської естетики. |
Характеристики KAI Seki Magoroku Kinju&Hekiju AK-1100 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).