Каталог товарів
Київ
UA

Стілець Art Metal Furniture Флорри хром Скаден черный (055262)

модель з лінійки Art Metal Furniture Флорри
Характеристики
СтілецьМатеріал каркасу: металФорма сидіння: трапеціяФорма ніжок: 4 вигнутіМатеріал оббивки: Шкірозамінник ... Дивитися усі
Опис
Елегантний стілець Art Metal Furniture (AMF) Флоррі виглядає не тільки красиво, але ще й стильно, завдяки своєму оригінальному дизайнерському рішенню в стилі модерн. Art Metal Furniture (AMF) Флоррі виконаний у вигляді міцної і стійкої конструкції, розмірами 44x53h96 см, на чотирьох вигнутих ніжках з металу. Сидіння в цій моделі має форму трапеції, а спинка виготовлена в прямокутній формі. На такому стільці ви будете почувати себе комфортно, адже він забезпечить зручне положення і хорошу підтримку спини. Не менш порадує і високу якість використовуваних для його виготовлення матеріалів, що мають високу міцність і зносостійкість. До того ж при виборі Art Metal Furniture (AMF) Флоррі ви легко зможете підібрати оптимальний колір оббивки під свій інтер'єр з великого асортименту.
Написати відгук про товар
  Вироблено в Україні
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: листопад 2018 р.
Бренд: Art Metal Furniture
Тип: Стілець

Розміри

Ширина, см: 44
Глибина, см: 53
Висота, см: 96

Матеріали

Матеріал каркаса: метал
Матеріал оббивки: Шкірозамінник

Особливості

Форма ніжок: 4 вигнуті
Форма сидіння: трапеція
Форма спинки: прямокутна
жорсткість спинки: м'яка
Різьблені елементи: немає
Країна реєстрації бренду: Україна
Характеристики Art Metal Furniture Флорри хром Скаден черный (055262) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Стільці, табурети