Каталог товарів
Київ
UA

Ігристе вино, Біле вино Moet & Chandon Шампанское Brut Imperial белое брют 1.5 л 12% в подарочной упаковке (3185370031124)

Характеристики
Ігристе вино, Біле вино ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: березень 2021 р.
Бренд: Moet & Chandon
Тип: Ігристе вино, Біле вино
солодкість: брют
Описание: Історія компанії Moet & Chandon почалася в 1743, коли Клод Моєт почав постачання вина з провінції Шампань до Парижа та інших французьких міст. Епоха правління Людовіка XV збіглася зі зростанням попиту на ігристе вино. Тому бізнес Клода швидко розширюється, і до кінця XVIII століття він уже експортував шампанське по всій Європі та навіть до Сполучених Штатів. Онук Клода — Жан-Ремі Моєт заслужив на увагу таких елітних клієнтів, як Томас Джефферсон і Наполеон Бонапарт. Прізвище Шандон було додано в назву компанії в 1832 році, коли Жан-Ремі Моєт розділив фірму між своїм сином Віктором і зятем П'єром-Габріелем де Бріайє Шандон. Moet & Chandon - незмінний атрибут світського життя у всьому світі. У 1971 році Moet & Chandon об'єднався з Коньячним Будинком Hennessy, у 1987 році - з Louis Vuitton. У результаті було створено холдинг LVMH (Louis-Vuitton-Moet-Hennessy), найбільша Luxury Group у світі, що об'єднує такі відомі марки, як Guerlain, Christian Dior, Givenchy, Kenzo, Christian Lacroix, Hennessy, Louis Vuitton та багато інших.
Країна: Франція
Характеристики Moet & Chandon Шампанское Brut Imperial белое брют 1.5 л 12% в подарочной упаковке (3185370031124) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Вино