Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак міський Victorinox Touring 2.0 Traveller Backpack / black (612120)

Характеристики
Рюкзак міськийРозмір: 53х35х24 смОб'єм: 33 лВідділення для ноутбука: так (17")Матеріал: поліестерКолір: чорний ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: серпень 2023 р.
Бренд: Victorinox
Тип: Рюкзак міський
Об'єм (з кишенями), л: 33
Вага, г: 1600
Розмір, см: 53х35х24
Основний матеріал: поліестер
Оснащення:
Наявність пояса: так
Наявність стяжок: регульовані плечові лямки, грудна стяжка
Наявність каркаса (тип): немає даних
Фурнітура (виробник): немає даних
Кишеня для ноутбука: так (17")
USB-порт: немає
Безпека:
Стать: унісекс
Колір: чорний
Додаткові характеристики: Чорний дизайн із великим логотипом компанії Victorinox. Книжкове відкривання основного відділення для максимально зручного пакування. Витривалий водовідштовхувальний матеріал. Фірмова підкладка, оброблена за технологією SILVADUR для запобігання росту мікроорганізмів. М'яка повітропроникна спинка. Удосконалені наплічні ремені регульованої довжини. Поясні та грудні ремінці. Вертикальний ремінець на спинці для кріплення на телескопічну ручку багажу (зручний як ручна поклажа). Верхня та бічна ручка для перенесення. Окремий водонепроникний чохол для документів. Світловідбивні елементи безпеки у вечірній час. Стильна фішка у вигляді накладки швейцарського складаного ножа із пінцетом. 2 відділення: задній відсік з розширенням: безпечна кишеня для ноутбука 17" та планшета 10", кишені на блискавці, передній відсік з внутрішніми кишенями. Лицьова кишеня з організаційною панеллю: кишені для смартфона, навушників, зарядних пристроїв та аксесуарів. Верхня невелика кишеня на блискавці. Кишеня на блискавці на поясному ремені. 2 бічні кишені для води/парасольки.
Товар на сайті бренду: https://vx.ua/uk/ryukzak/99482-ryukzak-dlya-nou...
Характеристики Victorinox Touring 2.0 Traveller Backpack / black (612120) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Міські рюкзаки