Каталог товарів
Київ
UA

Рецепти до Великодня: запечені канелоні з сиром та шпинатом

Продовжуємо наш кулінарний проєкт до Великодня. Спеціально для hotline.ua переможниця 12-го сезону кулінарного шоу «МастерШеф» Валерія Матрохіна розробила п’ять чудових та легких у виконанні рецептів, якими ми поділимося із вами. Цього разу готуємо запечені канелоні з сиром та шпинатом.

Рецепти до Великодня: запечені канелоні з сиром та шпинатом #1 - фото в блоге (гиде покупателя) hotline.ua

Продовжуємо наш кулінарний проєкт до Великодня. Спеціально для hotline.ua переможниця 12-го сезону кулінарного шоу «МастерШеф» Валерія Матрохіна розробила п’ять чудових та легких у виконанні рецептів, якими ми поділимося із вами. Цього разу готуємо запечені канелоні з сиром та шпинатом.

Щоб приготувати канелоні вам знадобиться:

  • томатний соус – 300 мл
  • вода – 1/2 склянки
  • канелоні – 6 шт.
  • рикота – 250 г
  • бебі-шпинат – 50 г
  • терта моцарела – 100 г
  • пармезан – 80 г
  • яйця – 1 шт.
  • сушений базилік, петрушка, орегано
  • сіль, перець
Рецепти до Великодня: запечені канелоні з сиром та шпинатом #2 - фото в блоге (гиде покупателя) hotline.ua

Приготування:

На пательні припустіть бебі-шпинат з вершковим маслом декілька хвилин.



Змішайте рикоту, припущений шпинат, половину пармезану, яйце, сіль, спеції. Перекладіть отриману суміш у кондитерській мішок.



Томатний соус поєднайте з водою, половину цього соусу викладіть у форму для запікання.

Рецепти до Великодня: запечені канелоні з сиром та шпинатом #3 - фото в блоге (гиде покупателя) hotline.ua

Щільно начиніть канелоні сирною масою за допомогою кондитерського мішка і викладіть їх на шар томатного соусу.



Зверху додайте решту томатного соусу, викладіть моцарелу та другу частину пармезану. Накрийте форму фольгою, яка злегка змащена олією (олія потрібна для того, щоб сир не приставав до фольги), і випікайте у духовці 30-40 хвилин до готовності тіста.



Зніміть фольгу і випікайте ще декілька хвилин для гарної скоринки. Трохи остудіть та подавайте канелоні до столу.

Рецепти до Великодня: запечені канелоні з сиром та шпинатом #4 - фото в блоге (гиде покупателя) hotline.ua

ГОТУЄМОСЬ ДО ВЕЛИКОДНЯ: запечені канелоні з сиром та шпинатом | Рецепт від переможниці МастерШеф

Смачного!

Рецепти Духовки Сковороди Посуд для запікання
Коментарі (0)

‌Вас може зацікавити