Каталог товарів
Київ
UA

Біологічно-активна добавка Nature's Plus Animal Parade, Children's Chewable Multi-Vitamin & Mineral Natures Plus 180 Animals

Характеристики
Біологічно-активна добавкаЗастосування: Для опорно-рухового апарату ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: квітень 2021 р.
Бренд: Nature's Plus
Тип: Біологічно-активна добавка
Призначення: дітям
Застосування: Для опорно-рухового апарату
Форма випуску: Капсули
Опис: Animal Parade, Children's Chewable Multi-Vitamin & Mineral Natures Plus — це високоякісна харчова добавка для дітей, яка отримала декілька нагород. В основі продукту — всі необхідні вітаміни і мінерали для здорового росту та розвитку дитини. Серед них: вітаміни А, Е, С, D3, кальцій, залізо, йод, магній та багато інших речовин, які просто необхідні кожній дитині. Інгредієнти у добавці ретельно відібрані, є вегетаріанським та гіпоалергенними. Це особливо важливо, щоб не викликати негативну реакцію в організмі. Це харчова підтримка виробництва природної енергії та гарного самопочуття в цілому. Продукт має приємний фруктовий смак, який точно сподобається діткам! Переваги Animal Parade Natures Plus: кожна жувальна капсула збагачує дитину 16 вітамінами і 8 мінералами містить метилкобаламін і метилфолат з цільними харчовими концентратами без глютену без штучних барвників і консервантів вегетаріанський продукт не містить дріжджів алергенів, пшениці, сої та молока смак вишні, апельсина та винограду капсули мають форму тварин Рекомендації щодо застосування Animal Parade Natures Plus: Щодня приймати по дві капсули. Склад Animal Parade Natures Plus на порцію:
Характеристики Nature's Plus Animal Parade, Children's Chewable Multi-Vitamin & Mineral Natures Plus 180 Animals та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Біологічно активні добавки (БАД)