Каталог товарів
Київ
UA

колготи компресійні Ortenza Компресійні медичні колготи підколінні з закритими пальцями клас 1 Чорні 5104-К ORT розмір 3 (20004

Характеристики
колготи компресійніКлас компресії: 1Колір: Чорний ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2024 р.
Бренд: Ortenza
Тип: колготи компресійні
Клас компресії: 1
Колір: Чорний
Опис: Компресійні колготки Ortenza розроблені, щоби допомагати боротися з варикозом. Призначені для щоденного ношення. Вирізняються м'якою для тіла тканиною, що дає шкірі дихати. В цих колготках ви зможете відчувати легкість у ногах протягом всього дня. Ortenza пропонує компресійні колготки з відкритим або закритим носком. Відкритий носок спрощує перевірку ефективності кровообігу та зручніший влітку для ношення відкритого взуття. Показання для компресійних колгот: Профілактика варикозного розширення вен та лікування 1 стадії варикозу; Генетична схильність до варикозу; Тривалі авіаперельоти; Малорухлива або робота "на ногах"; Перші ознаки варикозного розширення вен (біль у ногах, набряклість на кінець дня). Переваги компресійних колгот Ortenza: Запобігають погіршенню варикозу. Створюють легкість у ногах на весь день. Модель з відкритим носком створена для більшого комфорту влітку. Не викликають подразнень та алергії. Градуйований розподіл компресії продумано розподіляє тиск по нозі. Підсилена п'ята для більшої довговічності. Протипоказання для носіння компресійних колгот: Хронічні облітераційні захворювання артерій. Важкі форми діабету. Декомпенсована серцево-легенева недостатність. Відкриті рани, включно з трофічними виразками в зоні застосування. Гострі інфекції м'яких тканин. Септичний флебіт. Використання невідповідного класу компресії.
Характеристики Ortenza Компресійні медичні колготи підколінні з закритими пальцями клас 1 Чорні 5104-К ORT розмір 3 (20004 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Компресійний трикотаж