Каталог товарів
Київ
UA

панчохи компресійні Soloventex Антиемболічні панчохи, з відкритим носком, 2 клас компресії, 23-25 мм. рт. ст., 140 DEN (зріст 150-1

Новинка
Характеристики
панчохи компресійніКлас компресії: 1 ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: травень 2024 р.
Бренд: Soloventex
Тип: панчохи компресійні
Клас компресії: 1
Опис: Післяопераційні компресійні панчохи, 2-го класу компресії, забезпечують тиск на рівні нижньої третини гомілки 23-25 мм рт.ст. Призначені для компресійного лікування після флебосклеротування і оперативних втручань на венах нижніх кінцівок, а також для профілактики венозних тромбоемболічних ускладнень у пацієнтів з помірним та високим ступенем ризику. Протипоказання: Абсолютні: хронічні облітеруючі захворювання артерій нижніх кінцівок; декомпенсованасерцево-легенева недостатність; септичний флебіт, синій больовий флебіт; Відносні: гостра інфекціяшкіри і м'яких тканин; підвищеначутливість до матеріалу компресійних виробів; важкі форми діабетичної полінейропатії і ангіопатії; хронічний поліартрит. Увага! Передвикористанням уважно прочитайте інструкцію і обов'язково проконсультуйтеся злікарем! Вироби успішно пройшли до клінічні та клінічнівипробування на базі Національного інституту серцево - судинної хірургії ім.Н.М. Амосова НАМН України. Виробництво успішно сертифіковано органом посертифікації Quality Austria відповідно до міжнародного стандарту ISO 13485-2016. Це свідчить про високу якість та ефективн ість використання компресійнихвиробів. Підвищена еластичность компресійного трикотажу, що дозволяє виробу адаптуватися до будь-якої форми ноги; Відсутность складок у підйомі та в підколінній області, а також підвищена гігроскопічність завдяки спеціальному переплетінню при в'язанні виробу; Гіпоалергенність, яка досягається завдяки використанню високоякісної пряжі з «подвійним обплетенням» та м'яка пряжа з мікрофіброю, волокна високого очищення не роздратують навіть чутливу шкіру; Антистатичний ефект (відсутня ефект «прилипання» одягу); Легко одягаються і знімаються, не сповзають протягом дня. Під час і після операції при наявності захворювань вен нижніх кінцівок; Під час і після пологів при наявності захворювань вен нижніх кінцівок; Малорухомим, ослабленим, літнім пацієнтам при наявності захворювань вен нижніх кінцівок; Після операцій на венах нижніх кінцівок; Після ендовенозних термокоагуляціонних операцій на венах нижніх кінцівок; Після флебосклеротування.
Характеристики Soloventex Антиемболічні панчохи, з відкритим носком, 2 клас компресії, 23-25 мм. рт. ст., 140 DEN (зріст 150-1 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Компресійний трикотаж