Каталог товарів
Київ
UA

шампунь для волосся Oyster Cosmetics Шампунь Sublime Fruit Зволожувальний з Молочними протеїнами 1000 мл (8021694058193)

Характеристики
шампунь для волоссяОб'єм: 1000 мл ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: лютий 2024 р.
Бренд: Oyster Cosmetics
Тип: шампунь для волосся
Об'єм, мл: 1000
Описание: Зволожувальний шампунь для волосся з молочними протеїнами від Oyster Cosmetics забезпечить делікатне очищення для будь-яких локонів. Ніжно видаляючи забруднення, він не порушує природного балансу волосся і шкіри голови. Та навіть навпаки — завдяки зволожувальним властивостям він усуває відчуття дискомфорту епідермісу та підтримує пасма еластичними й м’якими. Молочні протеїни своєю чергою відновлюють і зміцнюють волосяну структуру, роблячи волосся слухняним і доглянутим. Особливості Oyster Cosmetics Sublime Fruit Hydrating Shampoo Whith Milk: Доглядає за шкірою голови, нейтралізує відчуття сухості та стягнутості Полегшує розчісування, пасма стають слухнянішими Живить, регенерує та зміцнює волосяну структуру Робить волосся після миття шовковисто м’яким Зберігає локони еластичними та зволоженими Підходить для будь-якого типу волосся Має ненав’язливий приємний запах
Характеристики Oyster Cosmetics Шампунь Sublime Fruit Зволожувальний з Молочними протеїнами 1000 мл (8021694058193) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Шампунь для волосся