Каталог товарів
Київ
UA

Валіза Bonro Style (10012301)

Характеристики
Валіза середнійОб'єм: 55 лМатеріал: Cordura 600 DРозміри: 66х46х (24 + 5) смВага: 2,6 кг ... Дивитися усі
Опис
Чемодан Bonro Style (10012301) стане відмінним вибором для комфортного і зручного транспортування багажу під час подорожей, відпочинку або відрядження. Варто відзначити і високу якість виконання даного вироби з матеріалу Cordura, щільністю 600 D, який володіє чудовими експлуатаційними характеристиками. Для маневреності і зручності пересування даний чемодан оснащений п'ятьма міцними колесами і висувною телескопічною ручкою з дюралюмінію, яка фіксується в двох положеннях. Крім цього, для вертикальної і горизонтальної перенесення зверху і збоку передбачені додаткові рукоятки. Не менш порадує і наявність на фронтальній стороні двох кишень, які ідеально підійдуть для документів або інших речей і аксесуарів. Комфортне і раціональне розташування речей всередині валізи забезпечується за рахунок місткого основного відділення, в якому багаж фіксується надійними ременями і кишенею на блискавці для більш дрібних і цінних речей. Для збереження вмісту Bonro Style (10012301) оснащений якісною і надійною фурнітурою, а також вбудованим кодовим замком. Додатково можна збільшити корисний об'єм, розстебнувши блискавку по периферії.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: травень 2018 р.
Бренд: Bonro
Тип: Валіза
Розмір: середній
Об'єм, л: 55
Розміри, см: 66х46х (24 + 5)
Висувна ручка: є
Кількість коліс: 5
Замок: кодовий замок
Карман для ноутбука, дюймів: немає
Вага, кг: 2,6
Матеріал: Cordura 600 D
Колір: синій
Додатково: Міцний валізу Bonro Style зроблений з матеріалу Cordura 600 D. Шасі з 5 каучукових коліс. Посилений замок-блискавка. Металевий стрижень. Внутрішні ремені, що кріплять багаж. Дворівнева висувна ручка з компасом. 2 кишені спереду. Місце для підпису валізи. Кодовий замок. Зручні ручки для транспортування (пластик + метал). Регулювання розміру.
Товар на сайті бренду: bonro.ua/chemodan-bonro-style-sredniy-siniy-100...
Характеристики Bonro Style (10012301) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Валізи, дорожні сумки