Каталог товарів
Київ
UA

кросівки Jack Wolfskin Чоловічі кросівки для трекінгу з мембраною Woodland 2 Texapore Low M 4051271-6505 40 (6.5UK) 24.6 с

Новинка
Характеристики
кросівкиСтать: чоловічаКолір: СірийРозмір: 40 (UA) ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: травень 2024 р.
Бренд: Jack Wolfskin
Тип: кросівки
Стать: чоловіча
Колір: Сірий
Розмір: 40 (UA)
Сезон: Літній,Осінній,Весняний
Опис: Jack Wolfskin Woodland 2 Texapore Low - це багатофункціональне похідне взуття з дуже легким та зручним дизайном. М'яка проміжна підошва з ЕВА та устілка з поліуретану забезпечують відмінну амортизацію та комфорт. Підошва з високим зчепленням та міцний захист п'яти та носка забезпечують гарне зчеплення та стійкість. Водонепроникна та дихаюча мембрана TEXAPORE зберігає ваші ноги сухими. Особливості: Легкий верх із текстилю та синтетичного матеріалу. Водонепроникна та дихаюча мембрана TEXAPORE захищає ноги від вологи. REFLEX FOAM: дуже м'яка та легка проміжна підошва з ЕВА для чудової амортизації та комфортного перекочування з п'яти на носок. Устілка з поліуретану для оптимальної амортизації. Гумова підошва з надійним зчепленням. Пришитий захист п'яти та носка. Рекомендації щодо догляду: Після кожного носіння просушувати взуття, уникаючи нагрівання. Використовувати вологозахисний спрей. Не рекомендується застосовувати продукти, що містять високий відсоток жиру або олії. Рекомендується хімчистка, якщо виробник не вказав інший спосіб чищення на виробі або упаковці. Зберігати взуття, використовуючи спеціальні вставки або папір для підтримки форми.
Характеристики Jack Wolfskin Чоловічі кросівки для трекінгу з мембраною Woodland 2 Texapore Low M 4051271-6505 40 (6.5UK) 24.6 с та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Кросівки