Каталог товарів
Київ
UA

кросівки Jack Wolfskin Жіночі кросівки для трекінгу з мембраною Woodland 2 Texapore Low W 4051341-1292 41 (7.5UK) 25.9 см

Новинка
Характеристики
кросівкиСтать: жіночаКолір: СинійРозмір: 41 (UA) ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: травень 2024 р.
Бренд: Jack Wolfskin
Тип: кросівки
Стать: жіноча
Колір: Синій
Розмір: 41 (UA)
Сезон: Демісезонний,Літній,Осінній,Весняний
Опис: Коротка прогулянка містом або цілий день на ногах — веселіше, якщо ви одягнете ці жіночі кросівки для трекінгу WOODLAND 2 TEXAPORE LOW W. Це багатофункціональне туристичне взуття, дуже легке та зручне. Підходить для любителів активного відпочинку. Особливості: Водонепроникна та повітропроникна мембрана Texapore. М'яка проміжна підошва з EVA і текстильний синтетичний верх зменшують вагу, а устілка з поліуретану забезпечує відмінну амортизацію. Підошва з високим зчепленням і міцний стьобаний захист для п'яти та пальців — забезпечують хороше зчеплення та підтримку. Зручне перекочування між п'ятою і носком. Стьобаний захист п'яти та пальців. Гумова підошва стійка на будь-якій поверхні. Дуже м'яка і легка туристична підошва. Повітропроникний і водонепроникний матеріал. Рекомендації щодо догляду: Після кожного носіння просушувати взуття, уникаючи нагрівання. Використовувати вологозахисний спрей. Рекомендується хімчистка, якщо виробник не вказав інший спосіб чищення на виробі або упаковці. Уникати сильного намокання під час носіння. Зберігати взуття, використовуючи спеціальні вставки або папір для підтримки форми.
Характеристики Jack Wolfskin Жіночі кросівки для трекінгу з мембраною Woodland 2 Texapore Low W 4051341-1292 41 (7.5UK) 25.9 см та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Кросівки