Каталог товарів
Київ
UA

Газопружинно-поршнева гвинтівка Diana 350 N-TEC Premium (377.02.11)

Характеристики
Газопружинно-поршнева гвинтівкаДульна швидкість, м/с: 400 (32)Система взводу/перезарядки: перелом ствола ... Дивитися усі
Опис
Пневматична гвинтівка Diana 350 N-TEC Premium (377.02.11) виготовлена німецькою компанією з виробництва пневматичної зброї DIANA Mayer & Grammelspacher. Фірма була заснована 1890 і зараз випускає пневматичні гвинтівки і пістолети для спорту, полювання та відпочинку, а також кулі до них. Основна продукція - пружинно-поршневі гвинтівки «Діана» «магнум» класу. Продукція Diana відрізняється високою якістю виконання, грамотною конструкцією вузлів і надійністю. Представлена модель: однозарядна газо-пружинна пневматична гвинтівка розроблена для стрільби на дальні дистанції і має максимальну початкову швидкість вильоту кулі 400 м/с. Використання фірмової газової пружини N-TEC забезпечує відсутність віддачі і підвищує ресурс використання. Стрільба ведеться свинцевими кулями калібру 4,5 мм. Взвод здійснюється «переломом» ствола. Ложе й приклад гвинтівки виконані з дерева (бук). Гвинтівка оснащена пістолетною рукояткою з лазерною насічкою для впевненого хвата і вентильованим потиличником амортизатором. Спусковий механізм Т06, двоступеневий регульований з позолоченим спусковим гачком. Ствол сталевий, нарізний з чоком. Прицільні пристосування відкриті, представлені регульованою планкою і змінними мушками. Крім того, є можливість встановити додатково оптичний приціл на планку «ластівчин хвіст». В якості міри безпеки механізм має автоматичний запобіжник.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: лютий 2018 р.
Бренд: Diana
Тип:
?
Газопружинно-поршнева гвинтівка
Калібр, мм:
?
4,5
Тип боєприпасів: свинцеві кулі
Початкова швидкість кулі, м/с (дульна потужність, Дж):
?
400 (32)
Зарядність (кількість куль в магазині), шт.: 1
Система взводу/перезарядки: перелом ствола
Максимально створений тиск, бар (psi):
?
немає
Прицільні пристосування (тип посадкового місця під ОП): оптоволоконная мушка, ластівчин хвіст 11 мм
Оптичний приціл в комплекті (марка і тип): немає
Запобіжник:
?
автоматичний
Регульований спуск:
?
є
Матеріал ложі/приклада: дерево, бук
Регульований приклад:
?
немає
Довжина ствола, мм: 500
Довжина гвинтівки, мм: 1230
Маса гвинтівки, кг: 3,8
Характеристики Diana 350 N-TEC Premium (377.02.11) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Пневматичні гвинтівки