Каталог товарів
Київ
UA

Термофутболка Columbia Термолонгслів жіночий зимовий спортивний W Omni-Heat Infinity Knit LS Crew 2012291CLB-010 XL (19489

Новинка
Характеристики
Термофутболка розмір:XL (INT) ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: жовтень 2024 р.
Бренд: Columbia
Тип: Термофутболка
Розмір: XL (INT)
Сезон: Зимовий
Опис: Для комфорту під час занять зимовими видами спорту відмінним вибором стане термофутболка W Omni-Heat Infinity Knit LS Crew від Columbia. Цей лонгслів забезпечує максимальний комфорт і водночас не сковує ваші рухи.Особливості: Технологічна тканина Omni-Heat відмінно захищає від холоду. Технологія Omni-Wick забезпечує своєчасне відведення вологи від тіла. Облягаючий крій та еластичний матеріал забезпечать зручну посадку. Плоскі шви не натирають шкіру. Лонгслів буде абсолютно непомітний під одягом. Рекомендації з догляду: Прати за температури не вище +40 градусів у режимі делікатного прання або вручну. Не використовувати відбілювачі та мийні засоби, що містять хлор. Не застосовувати примусову сушку (відкритий вогонь, батареї, гарячі сушарки). Не застосовувати кондиціонери для білизни, оскільки вони можуть забивати мікропори матеріалу і погіршувати ефективність відведення вологи. Хімічне чищення категорично заборонено.
Характеристики Columbia Термолонгслів жіночий зимовий спортивний W Omni-Heat Infinity Knit LS Crew 2012291CLB-010 XL (19489 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Термобілизна