Каталог товарів
Київ
UA

Штани, легінси, шорти - порівняння ТОП 5 популярних моделей

Товарів: 5
ціна
PUMA Чорні чоловічі спортивнi штани  ESS Chino Pants 680450/01
Nike Спортивные штаны  M Nk Df Pnt Taper Fl CZ6379-010 XL (194501870092)
PUMA Сірі чоловічі шорти  DESERT ROAD Cargo Shorts 9'' 678922/62
Adidas Чорні чоловічі шорти  FORTORE23 SHO IK5755
Adidas Бірюзові чоловічі спортивнi штани  M ALL SZN W PT IJ6931
Діапазон цін
1 439 грн

1 пропозиція

1 999 – 2 239 грн

2 пропозиції

1 789 грн

1 пропозиція

869 грн

1 пропозиція

1 499 грн

1 пропозиція

Товар доданий на Hotline
13 червня 2024 р.
13 травня 2021 р.
13 червня 2024 р.
13 червня 2024 р.
13 червня 2024 р.
Тип
Спортівнi штани
штани
шорти
шорти
Спортівнi штани
Стать
Чоловіча
Чоловіча
Чоловіча
Чоловіча
Колір
чорний
сірий
чорний
бірюзовий
Розмір
XL (INT)
XL (INT)
XXL (INT)
XL (INT)
L (INT)
Матеріал
бавовна
поліестер
поліестер
бавовна,поліестер
Опис
Колекція Puma Essentials допоможе зробити Вашу буденність стильною та комфортною. Спортивні штани Puma ESS Chino Pants виготовлені з бавовни та мають саржеву структуру, тому вони є приємними до тіла та досить стійкими до швидких ознак зношування. Класичний крій не сковуватиме Ваших рухів, а еластичний пояс зі внутрішнім шнурком та манжети знизу штанин покращуватимуть фіксацію й гарантуватимуть надійну посадку. Бічні кишені дозволять Вам мати при собі під час прогулянок корисні дрібнички. Спортивні штани мають лаконічний дизайн, який доповнено невеликим логотипом, що підкреслюватиме Вашу прихильність до вуличного стилю бренду. Puma піклується про зниження впливу на довкілля, тому матеріал виробу містить щонайменше 20% перероблених волокон бавовни, що є одним з кроків до кращого майбутнього.
На сегодняшний день Nike – это одна из лидирующих компаний мира по производству спортивной обмундировки. Nike — это история не только о спорте, а об индивидуальном стиле тех, кто выбирает этот бренд.Основная идея основателей этой корпорации — создавать спортивную обувь, которая отличалась бы не только качеством, удобством, дизайном, но и доступной ценой для среднестатистического покупателя. Очевидно поэтому, компания, на эмблеме у которой изображено крыло греческой богини Ники, занимает лидирующие позиции по всему миру. В своём многолетнем развитии Найк достиг значительных успехов в производстве беговых моделей кроссовок.
Шорти Puma Desert Road Cargo Shorts 9'' зроблять Вас готовими до будь-яких пригод. Вони створені для тих, хто полюбляє активно проводити свої дні та шукати нові пригоди, щоб зарядитись енергією руху. Вони виготовлені з легкої тканини, яка добре пропускає повітря та є приємною до тіла. Класичний крій з оптимальною довжиною штанин гарантуватиме Вам повний діапазон рухів, а еластичний пояс зі шнурком забезпечуватиме надійну фіксацію. Бічні та додаткова кишеня на блискавці дозволять Вам мати при собі корисні дрібнички. Шорти мають лаконічний дизайн, тому дозволять створювати різні образи, а невеликі логотипи підкреслять Вашу прихильність до стилю бренду. Puma піклується про зниження впливу на довкілля, тому матеріал виготовлено зі 100% перероблених волокон, що є одним з кроків до кращого майбутнього.
Колекція Adidas Performance заснована на використанні новітніх досягнень лабораторії Adidas та створена для забезпечення комфорту під час тренувань й занять спортом. Шорти Adidas Fortore23 Sho черпають натхнення у футбольному стилі 90-х років та створені для аматорських команд. Вони виготовлені з технологічного матеріалу, який забезпечить відчуття сухості протягом усієї гри, або тренувань. Класичний крій та оптимальна довжина не сковуватимуть Ваших рухів, а еластичний пояс гарантуватиме надійну посадку на талії. Шорти зроблять Вашу гру стильною та комфортною. Adidas піклується про зниження впливу на довкілля, тому матеріал виготовлено з перероблених волокон, що є одним з рішень, які допомагають покласти край пластиковим відходам. Технології: AEROREADY - швидко вбирає піт зі шкіри та транспортує його до зовнішнього шару тканини, що допомагає залишатися сухими та почуватися комфортно.
Колекція Adidas Sportswear змішує спорт і стиль, в ній новітні розробки поєднуються з естетичним зовнішнім виглядом, комфортом та універсальністю. Товари з даної колекції є ідеальним варіантом для повсякденного використання та підходять тим, хто хоче мати гарний вигляд та почуватись вільно. Спортивні штани Adidas M All Szn W Pt виготовлені з особливою технологією фарбування тканини, що надає їм "поношеного" вигляду. Флісовий матеріал виробу надає відчуття комфорту та є приємним до тіла. Класичний спортивний крій не обмежуватиме Ваших рухів, а тонкі манжети знизу та еластичний пояс з текстильним шнурком гарантуватимуть надійну посадку. Задня та бічні кишені дозволять мати при собі найцінніші речі. Adidas піклується про зниження впливу на довкілля, тому матеріал виробу щонайменше на 50% є сумішшю перероблених і відновлюваних матеріалів.

Експертні поради щодо вибору товарів