Каталог товарів
Київ
UA

Термобілизна - порівняння ТОП 5 популярних моделей

Товарів: 5
HI-TEC Жіноча термоактивна футболка  Lady Sibic - White XL
M-Tac Термобілизна  Thermoline Olive L
Brubeck Термокофта ч  Fusion Dark Blue S  (1026-LS13540-dark blue-s)
M-Tac Термоактивні труси  Hexagon - Olive L
Viking Комплект термобілизни  Lucas Bamboo M Синій (VI-LUCAS-15-M)
Діапазон цін
313 грн

1 пропозиція

1 235 грн

1 пропозиція

1 560 грн

1 пропозиція

501 грн

1 пропозиція

2 400 грн

1 пропозиція

Товар доданий на Hotline
25 квітня 2024 р.
23 листопада 2023 р.
27 липня 2023 р.
6 липня 2023 р.
7 квітня 2023 р.
Тип
Термофутболка
Термокомплект
Термореглан
Термотруси
Термокомплект
Стать
жіноча
Чоловічі
Чоловічі
Матеріал
CoolMax
Бамбук
Розмір
XL (INT)
L (INT)
S (INT)
L (INT)
M (INT)
Колір
Білий
зелений
Dark Blue
зелений
Синій
Опис
Жіноча термофутболка з коротким рукавом, виготовлена зі 100% поліестеру. Спортивний крій забезпечує гарне прилягання до жіночого силуету та не обмежує свободу рухів.
Комплект термобілизни, що складається з футболки з довгим рукавом та штанів. Виготовлений із суміші поліестеру та спандексу. Підходить для повсякденного використання в якості першого шару одягу, під час інтенсивних тренувань або активного відпочинку в холодну погоду.
Кофта з довгими рукавами забезпечує сучасний зовнішній вигляд як у повсякденному, так і спортивному стилі. Завдяки унікальній композиції та двошаровій структурі, трикотаж, що використовується в колекції FUSION, чудово переносить природну вологу, швидко висихає та забезпечує оптимальний тепловий комфорт.Характеристики:Склад: 97% поліестер, 3% еластан
Термоактивні боксерські шорти із еластичної тканини з волокнами Coolmax. Їх можна використовувати як для повсякденного носіння, так і для активного відпочинку.
Високо розвинені антибактеріальні властивості бамбукової тканини, безсумнівно, є великою перевагою при виборі термоактивної білизни. Чутливі волокна в той час твердо зосереджені на роботі з термічною поведінкою тіла під час фізичної активності, набір чоловічий білизни з бамбука Viking Lucas є бажаним товаром. Регулюючі властивості бамбука підтримує оптимальний мікроклімат тіла, спандекс забезпечує високий рівень гнучкості.Нижня білизна упакована у вигляді комплекту,які зручно і гарантує готовий набір бамбукової термобілизни. Завдяки своїм властивостям швидкого висихання, термобілизна ідеально підходить для подорожей і легкої підтримки свіжості. У колекції Viking є також варіант жіночого бамбукового білизни - Petra. Характеристики:Склад: 67% bambus/ 26% Poliamid/ 6% Elastan

Експертні поради щодо вибору товарів