Каталог товарів
Київ
UA

Зварювальний інвертор GYS TIG 250 AC/DC TRI (012004)

Характеристики
Зварювальний інверторСпоживана потужність: 10 кВт/кВАМаксимальний зварювальний струм: 250 АЦикл роботи: 60%-230А ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2016 р.
Бренд: GYS
Тип: Зварювальний інвертор
Вид зварювання: TIG, MMA
Тип електричного струму: немає даних
Напруга мережі, В: 380
Напруга холостого ходу, В: 85
Кількість фаз: 3
Споживана потужність, кВт: 10
Споживана потужність, кВА: 12,5
Максимальний зварювальний струм, А: 250
Мінімальний зварювальний струм, А: 10
Цикл роботи: 60%-230А
Кількість позицій регулювання струму: плавне регулювання
Коефіцієнт потужності, cos φ: немає даних
Додатково
Запобіжник мережі, А: немає даних
Охолодження: водяне (система водяних пластин)
Клас ізоляції: немає даних
Клас захисту: IP23S
Розміри, мм: 340х640х670
Вага, кг: 46
Комплектація: Апарат поставляється без аксесуарів
Додатково: Апарат TIG промислового призначення і з високим ПВ розроблений для зварювання сплавів зі сталі, нержавіючої сталі, міді і алюмінію. Його зміцнена структура ідеальна для використання на будівництвах і його система охолодження захищає від пилу. Екран TFT на 5,7 "дозволяє легко прочитати інформацію: струм, товщина, зварювальний режим, і т.д. 2 оптичних датчика для простої навігації в різних меню. www.gys.fr TIG AC / DC 3-фазний 10? 250A арт. 012004 Спрощений режим, що пропонує конфігурацію, яка підходить до типу зварювання після введення чотирьох даних: • матеріал • тип з'єднання •? електрода • товщина зварюваної деталі. Професійний зварювальник має доступ до всіх функцій TIG для тонкої настройки максимальної кількості зварювальних параметрів, які можна зберегти (250 можливих конфігурацій). Силова електроніка апарату охолоджується системою водяних пластин без будь-якої вентиляції. Таким чином апарат на 100% пилонепроникний: безвентиляторна технологія «Fanless». Корпус зміцнений зовнішньої структурою з алюмінію, що дозволяє підвішувати апарат і робить його нешаткою. За допомогою опціонної візки апарат дуже просто оснащується колесами і підставкою для балона об'ємом 10 м ?. Режим Easy або режим PRO для повного доступу до вибору параметрів.
Товар на сайті бренду: www.gys.fr/pdf/datasheet/ru/012004.pdf
Характеристики GYS TIG 250 AC/DC TRI (012004) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Зварювальні апарати