Каталог товарів
Київ
UA

набір головок торцевих Dnipro-M 16960000

Характеристики
набір головок торцевихВид торцевої головки: зі вставкою (битою)Вид шліца біти (вставки): торцева головкаПрофіль головки: квадратПосадковий квадрат: 1/2 дюймРозмір головки: 12/13/14/17/19/21/22/24 ммКількість в наборі: 8 шт ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: липень 2021 р.
Бренд: Dnipro-M
Тип: набір головок торцевих
Вид торцевої головки: зі вставкою (битою)
Вид шліца біти (вставки): торцева головка
Використання: пневмоінструмент
Профіль головки: квадрат
Посадковий квадрат, дюйм: 1/2
Розмір головки, мм: 12/13/14/17/19/21/22/24
Кількість в наборі, од: 8
Матеріал: сталь хром-молібденова
Упаковка: металевий кейс
Додатково: Набір ударних торцевих головок Dnipro-M використовується для робіт в слюсарно-монтажної сфері і СТО. Головки призначені для використання з пневматичним або електричним інструментом. Міцність: матеріалом виготовлення торцевих головок є високоміцна хром-молібденова сталь, що забезпечує стійкість до постійних ударних навантажень; молібден є основним легуючим елементом. Завдяки цьому вдалося досягти високої стійкості до ударних зусиллям на скручування. Торцеві головки з набору надійно захищені від корозії за рахунок тефлонового покриття. Воно також запобігає пошкодженню матеріалу і не залишає слідів в процесі роботи. У комплекті з торцевими головками поставляється металевий кейс з м'якою підкладкою для надійного зберігання і зручного транспортування.
Товар на сайті бренду: https://dnipro-m.ua/tovar/nabor-udarnykh-torcze...
Характеристики Dnipro-M 16960000 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Біти, торцеві головки