Каталог товарів
Київ
UA

Дорожня сумка Members Foldaway Holdall Large Black (HA-0050-BL)

Характеристики
Дорожня сумка великийОб'єм: 71 лМатеріал: Nylon 210D -Розміри: 74x40x38 смВага: 0,43 кг ... Дивитися усі
Опис
Сумка Members Foldaway Holdall Large 112 Black (923567) - це легка, практична і дуже комфортна дорожня сумка. Створена з міцного зносостійкого матеріалу під назвою Nylon 210D, дана модель відрізняється підвищеною стійкістю до деформації і зносу. Вона абсолютно не розтягується, добре тримає форму і стійка до забруднення. Також порадують і вологозахищені властивості Members Foldaway Holdall Large 112 Black (923567). Добре продумана ергономіка сумки дозволяє максимально ефективно використовувати корисний простір, а завдяки надійним замкам з додатковим захисним козирком забезпечується швидкий доступ до всього необхідного. Дану модель можна зручно переносити в руках і на плечі.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: грудень 2016 р.
Бренд: Members
Тип: Дорожня сумка
Розмір: великий
Об'єм, л: 71
Розміри, см: 74x40x38
Висувна ручка: немає
Кількість коліс: немає
Замок: немає
Вага, кг: 0,43
Матеріал: Nylon 210D -
Колір: чорний
Додатково: Знімний ремінь через плече на карабіни. Подвійна ручка з об'єднуючою застібкою на липучці. Бічна кишеня на блискавки. Блискавки основного відділення та кишені закриті захисним козирком від попадання вологи. Сумка компактно складається в чохол на блискавки. Розмір в складеному вигляді 30х20х7 см.
Характеристики Members Foldaway Holdall Large Black (HA-0050-BL) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Валізи, дорожні сумки