Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 758

за 6 міс 8
за 12 міс 19
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (758)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
Наталія Штогрин рекомендує цей магазин
11 січня 2024

Купив: Ноутбук, Замовлення №249950

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Відповідь представника «iTMag»
Добрий день! Нам надзвичайно приємно отримувати такий зворотний зв'язок від наших клієнтів Приємного користування та до нових зустрічей.
_Alya_ рекомендує цей магазин
11 січня 2024

Купив: Смартфон Google Pixel 8 8/128GB Hazel, Замовлення №482091

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Не довелося довго чекати, телефон був у наявності в магазині. Привітний оператор, персонал у магазині.
Відповідь представника «iTMag»
Добрий день! Нам надзвичайно приємно отримувати такий зворотний зв'язок від наших клієнтів Приємного користування та до нових зустрічей.
Влад Ерошкин рекомендує цей магазин
10 січня 2024

Купив: Ноутбук ASUS ROG Zephyrus G14 GA402NV (GA402NV-N2019, 90NR0E62-M001W0), Замовлення №343642

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Купував ноутбук і був приємно здивований шо зробили граверування кирилиці на клавіатурі, з'ясувалося що без кирилиці в нас в країні подавати не можна (лише під замовлення), але я стикався в інших магазинах що за це просять гроші.
Відповідь представника «iTMag»
Добрий день! Нам надзвичайно приємно отримувати такий зворотний зв'язок від наших клієнтів Приємного користування та до нових зустрічей.
Denis Soldatov рекомендує цей магазин
10 січня 2024

Купив: Електронна книга з підсвічуванням Amazon Kindle Paperwhite 11th Gen. 16GB Denim, Замовлення №966285

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Все отлично, доставили на день позже (но это из за болезни курьера) о чем предупредили. Магазин могу рекомендовать.
Відповідь представника «iTMag»
Добрий день! Нам надзвичайно приємно отримувати такий зворотний зв'язок від наших клієнтів Приємного користування та до нових зустрічей.
Olexandra Fortunenko рекомендує цей магазин
9 січня 2024

Купив: Планшет Oukitel RT7 12/256GB Blue, Замовлення №900865

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Трошки вагалася чи замовляти планшет у цьому магазині через коефіцієнт позитивних/негативних відгуків. 1. Планшет відправили в день замовлення і передплати 500грн. На наступний день забрала з нової пошти. 2. Менеджер Кирил ввічливий, по наявності передзвонив швидко. 3. Товар прийшов з гарантійним талоном та фіскальним чеком без пошкоджень Магазин рекомендую
Відповідь представника «iTMag»
Добрий день! Нам надзвичайно приємно отримувати такий зворотний зв'язок від наших клієнтів Приємного користування та до нових зустрічей.
5 7 рекомендує цей магазин
9 січня 2024

Купив: Смартфон Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium (MU773), Замовлення №730210

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Дякую магазину за топову ціну та швидку відправку. Менеджер зв‘язався протягом години після замовлення. Магазин виписав гарантію та накладну. Рекомендую!
Відповідь представника «iTMag»
Добрий день! Нам надзвичайно приємно отримувати такий зворотний зв'язок від наших клієнтів Приємного користування та до нових зустрічей.
Олександр Біленчук рекомендує цей магазин
8 січня 2024

Купив: Ноутбук Microsoft Surface Laptop 5 15" Black (RFB-00026), Замовлення №330288

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Побачив у них Laptop на новорічний розпродаж за 30к, хоча мінімальна ціна усюди була 34,3. Думав таких акцій не буває, то все маркетинг. Але реально після свят ноут коштував свої законні 34 з гаком. Було на початку комунікації невеличке непорозуміння, викликане здебільше моєю недовірою до загадково заниженої ціни, але менеджер по телефону і консультант на місці зробили усе можливе, щоб виправити ситуацію і я залишився задоволений покупкою. Магазин наполегливо рекомендую.
Відповідь представника «iTMag»
Добрий день! Нам надзвичайно приємно отримувати такий зворотний зв'язок від наших клієнтів Приємного користування та до нових зустрічей.
andrello не рекомендує цей магазин
4 січня 2024

Хотів купити: Ноутбук Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 (82WK000CUS)

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: наявність

передзвонили щоб запропонувати гірший товар, а цей типу в резерві
Відповідь представника «iTMag»
andrello, добрий день! Ми вдячні Вам за відгук. Будь ласка, вкажіть номер Вашого замовлення щоб ми могли перевірити всю інформацію та вплинути на можливе врегулювання питання.
будь ласка. 543200
4 січня 2024 Відповісти
Представник магазину «iTMag» відповів на коментар andrello
Ми перевірили інформацію, що обраний вами ноутбук вже був зарезервований для іншого клієнта. Менеджер повідомив вас про це та запропонував вам альтернативний варіант або можливість замовити його спеціально для вас, як це було вказано на сайті. Вам були надані умови, але ви відмовились від цієї пропозиції.
4 січня 2024 Відповісти
Igor Rk рекомендує цей магазин
4 січня 2024

Купив: HP EliteBook 650 G9 (4J7W3AV) , Замовлення №878095

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Відповідь представника «iTMag»
Добрий день! Нам надзвичайно приємно отримувати такий зворотний зв'язок від наших клієнтів Приємного користування та до нових зустрічей.
Vadim Galuzo рекомендує цей магазин
4 січня 2024

Купив: Apple iPhone 15 Pro 256GB eSIM Blue Titanium (MTQV3) и Apple Watch Series 9 GPS 41mm Silver Aluminum, Замовлення №775763

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Купил Apple iPhone 15 Pro 256GB eSIM Blue Titanium (MTQV3) и Apple Watch Series 9 GPS 41mm Silver Aluminum Case with Winter Blue Sport Loop (MR923) . Цены очень "приятные". Забрал заказ в удобное для себя время, не успел приехать и для меня товар "придержали" на день.
Відповідь представника «iTMag»
Добрий день! Нам надзвичайно приємно отримувати такий зворотний зв'язок від наших клієнтів Приємного користування та до нових зустрічей.