Купив: Зарядна станція BLUETTI AC180P, Замовлення №292935
Купив: Акумулятор для ДБЖ Deye SE-G5.1 Pro-B, Замовлення №292755
Купив: Зарядна станція BLUETTI AC70P, Замовлення №292829
Купив: Зарядна станція BLUETTI EB3A Portable Power Station (PB930784), Замовлення №292784
Хотів купити: Зарядная станция FOSSIBOT F1200 1200Вт (1024Вт/ч) LiFePO4, UPS, MPPT, USB-C PD100 Вт
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: Зарядна станція BLUETTI AC70P, Замовлення № 292762
Купив: Зарядна станція BLUETTI EB3A Portable Power Station (PB930784), Замовлення №292423
Купив: Блок живлення Chieftec Polaris 750W (PPS-750FC), Замовлення №292411
Купив: Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO 8G rev. 3.0 (GV-N306TGAMINGOC PRO-8GD rev. 3.0), Замовлення №199174
Купив: Мультипіч (аерофритюрниця) Tefal Easy Fry&Grill Precision EY505D15, Замовлення №292335