Відгуки про Comtrading.ua

Марія Саймолюк рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Зарядна станція BLUETTI AC180P, Замовлення №292935

Купували тут техніку для дому. Консультант дуже уважний, допоміг зробити вибір, пояснив різницю між моделями. Все швидко, якісно та з позитивом. Дякую!
Олена Валентайло рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: Акумулятор для ДБЖ Deye SE-G5.1 Pro-B, Замовлення №292755

Дуже задоволені і обслуговуванням всього персоналу і їхньою ввічливістю.Також задоволені якістю товарів які купували в цьому магазині.
Відповідь представника «Comtrading.ua»
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Звертайтеся до нас знову, будемо раді бачити Вас в числі наших постійних клієнтів! З повагою та найкращими побажаннями, Comtrading.ua!
Maryna Honchariuk рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: Зарядна станція BLUETTI AC70P, Замовлення №292829

Консультація була настільки переконливою, що я одразу оформила замовлення!
Денис Синкевич рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Купив: Зарядна станція BLUETTI EB3A Portable Power Station (PB930784), Замовлення №292784

Дякую за приємне спілкування з продавцем, за доступне пояснення різниці між товарами, і швидке обслуговування.
Відповідь представника «Comtrading.ua»
Максим Мазур не рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Хотів купити: Зарядная станция FOSSIBOT F1200 1200Вт (1024Вт/ч) LiFePO4, UPS, MPPT, USB-C PD100 Вт

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Замовив станцію 16го листопада, це субота, прийшло підтвердження що замовлення прийняте. В той же день були обстріли. Неділя - ніхто не дзвонив. В понеділок набрали - кажуть, що станції нема в наявності. Хоча станція в далі є в наявності, але вже на три тисячі дорожча. Не рекомендую зв'язуватись з магазином .
Эдуард рекомендує цей магазин

Купив: Зарядна станція BLUETTI AC70P, Замовлення № 292762

Замовляємо у цьому магазині вже не вперше. Завжди швидко, чітко і якісно. Дякуємо за професійний підхід!
Lily Lily рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Зарядна станція BLUETTI EB3A Portable Power Station (PB930784), Замовлення №292423

Завжди привітні та усміхнені консультанти які раді допомогти з вибором техніки та підбирають найкраще, а також тут один з найбільших виборів техніки в нашому місті!
Татьяна рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Блок живлення Chieftec Polaris 750W (PPS-750FC), Замовлення №292411

Великий асортимент продукції. Щиро дякую за допомогу у виборі.
Відповідь представника «Comtrading.ua»
Олег не рекомендує цей магазин
14 листопада 2024 р.

Купив: Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO 8G rev. 3.0 (GV-N306TGAMINGOC PRO-8GD rev. 3.0), Замовлення №199174

Мирослав рекомендує цей магазин
14 листопада 2024 р.

Купив: Мультипіч (аерофритюрниця) Tefal Easy Fry&Grill Precision EY505D15, Замовлення №292335

Професійні консультанти, досить багато продукції є одразу в магазині в наявності, швидке обслуговування. Не намагалися "впарити" товар, а дійсно гарно описали переваги і недоліки всіх варіантів.