Відгуки про Comtrading.ua

2 квітня 2026 р.

Купив: Строительный фен BLACK&DECKER KX1650-XK (KX1650), Замовлення №337718

Tania Bragina рекомендує цей магазин
1 квітня 2026 р.

Купив: Монокристалічна сонячна панель GCL Group GCL-NT10/72GDF 590W Bifacial N-type TOPCon, Замовлення №"337764

Відповідь представника «Comtrading.ua»
Сергей Е. не рекомендує цей магазин
30 березня 2026 р.

Купив: Тонер-картридж BASF Xerox Ph 6180 Black 113R00726 (KT-113R00726), Замовлення №5222/303347

Слід додати, що після моєї публікації цього відгуку, зі мною зв'язався представник Комтрейдінг і запропонував спробувати замінити картридж, але попередив, що це не 100%. Завезли їм картридж і після цього отримали від їх сервіса листа з фотографіями розібраного картриджу та повідомленням, що проблема в картриджі пов'язана з потраплянням в нього стороннього предмету (наприклад степлерної скобки). Сам сторонній предмет знайти не вдалось. У заміні відмовлено, так як це негарантійний випадок + його почистили і виправили проблему висипання тонеру. Картридж забрали, провели тестову роздруківку і він дійсно почав краще друкувати, АЛЕ одна з проблем (повністю сірий фон залишилась). Я вирішив надати фото розібраного картриджу та тестові роздруківки ШІ Gemini і дізнатись, що він думає з цього приводу і по ітогу він зробив висновок зі 100% верогідністю, що причина поломки картриджу у неякісному тонері, який і сприяв тому, що в ньому виникли зайві скопичення матеріалу, який сприяв пошкодженню валів, так само як би це зробила степлерська скобка (детальний розбір із ШІ доступний за посиланням - https:// gemini.google.com/share/ 18ca9682a18c). Цей розбір та іншу версію я передав в сервіс Комтрейдінга, але на відповідь отримав тільки прохання відредагувати відгук, що я і роблю. Висновки робіть самі.
8 квітня 2026 р. Відповісти
? Жаль что у вас произошел, такой опыт! А за ваш отзыв, описанный подробно?
30 квітня 2026 р. Відповісти
Сокол Вероніка рекомендує цей магазин
30 березня 2026 р.

Купив: Сонячна панель Longi Solar LR7-72HVH-640M, Замовлення №337767

Karina4060 рекомендує цей магазин
26 березня 2026 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Plus 1800W (EFDELTA3P-EU), Замовлення №337796

Артем2010 рекомендує цей магазин
26 березня 2026 р.

Купив: PV модуль JA Solar JAM72D40-600/LB 600 Wp, Bifacial N-type, Замовлення №337797

Алена Солоха рекомендує цей магазин
24 березня 2026 р.

Купив: Comtra Гибридный солнечный инвертор (hybrid) Deye SUN-10K-SG02LP1-EU-AM3, Замовлення №337752

Відповідь представника «Comtrading.ua»
Дякуємо за Ваш відгук! Звертайтеся до нас знову, завжди Вам раді! З повагою та найкращими побажаннями, Comtrading.ua Коментарі (0)
Iryna2301 рекомендує цей магазин
19 березня 2026 р.

Купив: Аккумуляторная батарея Deye RW-F16 (51.2В 314A 16 кВт/г LiFePo4), Замовлення №337753

Відповідь представника «Comtrading.ua»
maria cherevach рекомендує цей магазин
17 березня 2026 р.

Купив: Longi Solar LR7-72HVH 645Вт, Замовлення №337754

Анастасия Савицкая рекомендує цей магазин
16 березня 2026 р.

Купив: Кондиціонер COOPER&HUNTER CH-S09FTXD2-SC DAYTONA SILVER R32 , Замовлення №337758

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек