Купив: Сонячна панель Longi Solar LR7-72HVH-640M, Замовлення №337767

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Plus 1800W (EFDELTA3P-EU), Замовлення №337796

Купив: PV модуль JA Solar JAM72D40-600/LB 600 Wp, Bifacial N-type, Замовлення №337797

Купив: Comtra Гибридный солнечный инвертор (hybrid) Deye SUN-10K-SG02LP1-EU-AM3, Замовлення №337752

Купив: Аккумуляторная батарея Deye RW-F16 (51.2В 314A 16 кВт/г LiFePo4), Замовлення №337753

Купив: Longi Solar LR7-72HVH 645Вт, Замовлення №337754

Купив: Кондиціонер COOPER&HUNTER CH-S09FTXD2-SC DAYTONA SILVER R32 , Замовлення №337758
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: зарядна станція BLUETTI Elite 30 V2 600W 288Wh (P-EL30V2-EU-GY-BL-010), Замовлення №336286

Купив: Наушники ANKER SoundCore P40i Белые, Замовлення №336287
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) Deye SUN-12K-SG05LP3-EU-SM2, Замовлення №337552