Відгуки про Comtrading.ua

30 березня 2026 р.

Купив: Сонячна панель Longi Solar LR7-72HVH-640M, Замовлення №337767

Karina4060 рекомендує цей магазин
26 березня 2026 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Plus 1800W (EFDELTA3P-EU), Замовлення №337796

Артем2010 рекомендує цей магазин
26 березня 2026 р.

Купив: PV модуль JA Solar JAM72D40-600/LB 600 Wp, Bifacial N-type, Замовлення №337797

Алена Солоха рекомендує цей магазин
24 березня 2026 р.

Купив: Comtra Гибридный солнечный инвертор (hybrid) Deye SUN-10K-SG02LP1-EU-AM3, Замовлення №337752

Відповідь представника «Comtrading.ua»
Дякуємо за Ваш відгук! Звертайтеся до нас знову, завжди Вам раді! З повагою та найкращими побажаннями, Comtrading.ua Коментарі (0)
Iryna2301 рекомендує цей магазин
19 березня 2026 р.

Купив: Аккумуляторная батарея Deye RW-F16 (51.2В 314A 16 кВт/г LiFePo4), Замовлення №337753

Відповідь представника «Comtrading.ua»
maria cherevach рекомендує цей магазин
17 березня 2026 р.

Купив: Longi Solar LR7-72HVH 645Вт, Замовлення №337754

Анастасия Савицкая рекомендує цей магазин
16 березня 2026 р.

Купив: Кондиціонер COOPER&HUNTER CH-S09FTXD2-SC DAYTONA SILVER R32 , Замовлення №337758

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Іда рекомендує цей магазин
10 березня 2026 р.

Купив: зарядна станція BLUETTI Elite 30 V2 600W 288Wh (P-EL30V2-EU-GY-BL-010), Замовлення №336286

Відповідь представника «Comtrading.ua»
Yana kenar рекомендує цей магазин
10 березня 2026 р.

Купив: Наушники ANKER SoundCore P40i Белые, Замовлення №336287

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Артем Ефименко рекомендує цей магазин
6 березня 2026 р.

Купив: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) Deye SUN-12K-SG05LP3-EU-SM2, Замовлення №337552

Замовив інвертор DEYE SUN-12K-SG05LP3-EU-SM2 12kW у п'ятницю вдень - ввечорі вже доставили до підїзду кур'єром, дуже швидко! Консультант також був вічливий, відповів на всі мої запитання по даному товару, тому рекомендую цей магазин!