Хотів купити: Навушники з мікрофоном JABRA Evolve 65 SE Link380a UC Stereo Stand (6599-833-499)
Хотів купити: Plantronics Voyager 4210 UC B4210 USB-A (211317-01) з підтримкою Bluetooth
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: Bluetooth-гарнітура JABRA Perform 45, Замовлення №2202/4
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Купив: Спеціалізована гарнітура JABRA Evolve2 65 MS Stereo USB-A Black (26599-999-999), Замовлення №3638
Купив: Замовлення 3695, Jabra Stealth UC, Bluetooth-гарнітура JABRA STEALTH UC (MS) (5578-230-310, 5578-230-309), Замовлення №3695
Купив: Jabra EVOLVE2 75 MS Stereo USB-A Black (27599-999-999), Замовлення №3640
Купив: Акумулятор для ДБЖ Ventura GPL 12-100, Замовлення №3628
Купив: Акумуляторна батарея Ventura, Замовлення №3631
Купив: Ventura 12-7
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару
Не сподобалося: оформлення замовлення, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Хотів купити: Linksys E5350
Сподобалося: наявність