Купив: Електронна книга з підсвічуванням Amazon Kindle Paperwhite 11th Gen. 16GB Black, Замовлення №477831
Купив: Apple Watch series 4, Замовлення №225038
Купив: Смартфон Apple iPhone 14 128GB Midnight (MPUF3), Замовлення №225121
Купив: Смартфон Samsung Galaxy M35 5G 6/128GB Dark Blue (SM-M356BDBB), Замовлення №225116
Купив: Навушники TWS Samsung Galaxy Buds FE Graphite (SM-R400NZAASEK), Замовлення №225070
Купив: Смартфон Apple iPhone 15 128GB Blue (MTP43), Замовлення №224336
Купив: Навушники з мікрофоном Marshall Major IV Black (1005773), Замовлення №42954
Купив: Навушники Audio-Technica ATH-M40X, Замовлення №№ 477805
Купив: Фітнес-браслет Honor Band 9 Black, Замовлення №224698
Купив: Смартфон Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Awesome Navy (SM-A356BZKB), Замовлення №224670