Відгуки про Yellow.ua

19 листопада 2024 р. На модерації

Купив: Samsung Galaxy M14 SM-M146B 6/128GB, Замовлення №4784

Олег рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р. На модерації

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB Awesome Lilac (SM-A556BLVC), Замовлення №900012722

Товар відповідної якості Продавець відповідальний Рекомендую!
Наталія Чолій рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Купив: Popular Apple iPhone 16 Pro 256GB (Desert Titanium), Замовлення №4390

Замовлення було готове швидко. Користуюсь телефоном вже майже місяць, жодних проблем. Рекомендую.
Дима Ничипуренко рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Alu. Case w. Black Sport Band - M/L (MWWQ3), Замовлення №59001260951359

Товар був добре запакований, прийшов у визначений термін. Покупкою цілком задоволенний
Nataliia Grishaenko рекомендує цей магазин
17 листопада 2024 р. На модерації

Купив: Смартфон Apple iPhone 15 Pro 128GB White Titanium (MTUW3), Замовлення №900012681

Дуже крутий магазин з приємними цінами. Приємні менеджери, які консультують по будь-якому питанню і вирішують всі проблеми. Рекомендую магазин
Женя иванов рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Xiaomi 14T 12/256GB Titan Black, Замовлення №4737

Покупка пройшла чудово! Всім рекомендую.
Артем Грищенко_1 рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 2nd generation with MagSafe Charging Case USB-C (MTJV3), Замовлення №900012710

Замовив в магазині навушники. Подзвонили за 5 хвилин, підтвердили замовлення, уточнили деталі. Менеджер дуже ввічлива та компетентна. Надіслали на наступний день, так як замовлення було зроблене після 18:00. Отримав через день, дуже задоволений. Все на найвищому рівні.
Олександр Сергійович Антоненко рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB Awesome Navy (SM-A556BZKC), Замовлення №4675

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Чудовий магазин! Зшвидкою доставкою та гарним обслуговуванням! Дякую ?
Ирина Борщ рекомендує цей магазин
11 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 15 Pro 128GB eSIM Blue Titanium (MTQQ3), Замовлення №900012515-B

Дякую за гарний телефон для сина, ціна набагато нижча ніж і інших магазинах. Це вже четверта покупка в цьому магазині, всим задоволені !
Арсентій рекомендує цей магазин
10 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Iceblue (SM-A556BLBA), Замовлення №4618

Дякую. Рекомендував цей магазин.