Купив: Зарядна станція Fossibot F1800, Замовлення №27437
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відповідність ціни, фіскальний чек

Купив: Fossibot F1800, Замовлення №26677
Купив: Зарядна станція Fossibot F2400, Зарядна станція Fossibot F2400 Green, Замовлення №НТ27344
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Max (EFD3M-G-EU-CBOX), Замовлення №4/24 від 16го лютого
Сподобалося: наявність
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Fossibot F2400Green, Замовлення №HT27371

Купив: Зарядна станція Fossibot F2400, Замовлення №HT19531
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Fossibot F1800, Замовлення №HT26685

Купив: Зарядна станція DJI Power 1000 V2 (CP.DY.00000185.01), Замовлення №26433

Купив: Телевізор Samsung QE55Q8F, Замовлення №HT26158

Купив: Зарядна станція Fossibot F1800, Зарядна станція Fossibot F1800, Замовлення №015008749