Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про HI-TECH.com.ua

Юрий Гурин рекомендує цей магазин
31 липня 2026 р.

Купив: Зарядна станція Fossibot F1800, Замовлення №27437

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відповідність ціни, фіскальний чек

Іван Газін рекомендує цей магазин
30 липня 2026 р.

Купив: Fossibot F1800, Замовлення №26677

Замовляв зарядну станцію Fossibot F1800.Мененжер Юрій завжди був на звязку.Ціною задоволений.Замовлення прийшло вчасно.Станцію ще не підключав тож за технічні сторони не пишу.Що не сподобалось:Магазин надав товарний чек а не фіскальний
Marta Balla рекомендує цей магазин
27 липня 2026 р.

Купив: Зарядна станція Fossibot F2400, Зарядна станція Fossibot F2400 Green, Замовлення №НТ27344

Покупку вважаю вдалою: приємна ціна, наявність, менеджер завжди був на зв?язку. Хоч і були певні організаційні питання, проте завдяки ефективній комунікації все вдалося владнати. За потреби буду купувати у цьому магазині, а також його рекомендувати.
curajo не рекомендує цей магазин
27 липня 2026 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Max (EFD3M-G-EU-CBOX), Замовлення №4/24 від 16го лютого

Сподобалося: наявність

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купували зарядну станцію за передоплатою на юридичну особу. Затримка доставки: товар везли на 3 тижні довше обіцяного терміну. Проблеми з документами: досі не відправили видаткові накладні через «Вчасно». Категорично не раджу зв’язуватися з цим продавцем. Особливо — платити наперед.
Відповідь представника «HI-TECH.com.ua»
Добрий день. Підкажіть ім'я , одержувача або платника від якого робили оплату згідно рахунку, на кого оформлювали замовлення або коректний номер замовлення (Замовлення №4/24 від 16го лютого - це номер рахунку, ми не можемо так ідентифікувати вас) щоб ми могли вас ідентифікувати і розібратись в питанні. Щодо затримки товарів у лютому - це могло бути на жаль, але ми зі всіма покупцями були на зв'язку, повідомляли та всім відвантажили всі замовлення. Щодо не відправлених документів, нам потрібно зрозуміти хто ви і чи з нами ви співпрацювали.
Люди добрі, головна проблема навіть не в затримці товару, а у відсутності документів, які ви мало відправити одразу, як платник податків! Ми втомилися за вами бігати!
3 серпня 2026 р. Відповісти

Вам дякуємо, Володимир!
Андрій рекомендує цей магазин
19 липня 2026 р.

Купив: Зарядна станція Fossibot F2400, Замовлення №HT19531

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купляв вже в цьому магазині не один раз, все супер
Вдячні Вам! Всіх благ!
Valera PVI рекомендує цей магазин
11 липня 2026 р.

Купив: Fossibot F1800, Замовлення №HT26685

Все супер!)
Відповідь представника «HI-TECH.com.ua»
Валерій Іванович, щиро дякуємо! Всього найкращого Вам!
Andriy Chyryk рекомендує цей магазин

10 липня 2026 р.

Купив: Телевізор Samsung QE55Q8F, Замовлення №HT26158

Все добре. Рекомендую.
Відповідь представника «HI-TECH.com.ua»
Віталій, щиро Вам дякуємо! Миру!
Валерий Коваль рекомендує цей магазин
7 липня 2026 р.

Купив: Зарядна станція Fossibot F1800, Зарядна станція Fossibot F1800, Замовлення №015008749

Все окей
Відповідь представника «HI-TECH.com.ua»
Валерій, дякуємо Вам! Всіх благ та мирного неба!
Все Окей!
7 липня 2026 р. Відповісти