Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про HI-TECH.com.ua

Сергій Шумак не рекомендує цей магазин
4 травня 2026 р.

Хотів купити: QLED телевізор TCL 55Q6C

Відповідь представника «HI-TECH.com.ua»
Дякуємо за Ваш відгук про нашу роботу. Прикро що вас не влаштували наші послуги. На жаль, у нас немає товару в Києві і ми не змогли по ціні сайта без послуг перевезення саме в Київ вам забезпечити ваше замовлення.
Написав відгук.. дивлюсь, людину що залишила відгук переді мною теж намагались розкрутити на тисячу на тому самому товарі. Мене вже хотіли відпрацювати за іншою легендою, але почерк той самий (непорядний)
4 травня 2026 р. Відповісти
Замовляв такий телевізор через інший магазин, і вони теж робили доставку зі Львова, але витрати на переміщення до Києва на мене ніхто не перекладав, на відміну від вас. Ще й доставка по Києву коштувала всього 200грн. На той момент мені це з переміщенням і доставкою обійшлося всього на 300грн дорожче ніж тоді у вас на сайті без переміщення +1200грн і досттавки по місту + ще 600грн. от і робіть висновки... Шкода вони більше не продають цю модель, тому і довелося шукати
7 травня 2026 р. Відповісти
Представник магазину «HI-TECH.com.ua»
Нажаль кур'єрськими службами за 300 грн зі Львова 55 діагональ ніяк зараз не привезеш , років 5 тому такі тарифи були напевно. Вам пощастило знайти таку пропозицію , і судячи з того що там вже немає - то була якась вибіркова опція , можливо була відмова і товар вже був в Києві і той магазин аби продати зробив вам за 300 грн доставку щоб просто закрити питання. Підкажіть чи знайшли Ви цю модель ? Якщо ще цікавить спробуємо запропонувати найвигіднішу пропозицію.
13 травня 2026 р. Відповісти
Показати всі коментарі
Valera Zamko не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
30 квітня 2026 р.

Хотів купити: QLED TCL 55T69C, Замовлення №HT20601

Зателефонували, пояснили ситуацію, принесли вибачення, кошти наче відправили на повернення, загалом звісно не приємно, втратив багато часу, але це життя, коли повернуться кошти претензій мати не буду.
1 травня 2026 р. Відповісти
Фух, у мене таки теплилась надія що хоча б повернення грошей таки не займе 2 тижні, ну типу я тиждень чекав не зрозуміло чого, тепер на 2 тижні мої гроші зависли в цьом магазі, і весь цей час я відповідно не можу придбати телевізор, реально це було дуже тупе рішення замовляти тут товар з передплатою.
8 травня 2026 р. Відповісти
Після чергового дзвінка повернули гроші, всього лиш 3 тижні часу витратив...
11 травня 2026 р. Відповісти
Показати всі коментарі
Viacheslavik рекомендує цей магазин
14 квітня 2026 р.

Купив: Mini LED телевізор Xiaomi TV S Mini LED 65 2025 (L65MA-SPLEU), Замовлення №6435

Купував телевізор через даний інтернет магазин, все чудово. Відповідна ціна на сайті, відвантаження через САТ в якісному обрештувані. ПРийшов цілий, все працює. Рекомендую
Дякуємо!
E.Antoshchuk не рекомендує цей магазин
11 квітня 2026 р.

Хотів купити: Зарядна станція BLUETTI Premium 200 V2

Зробив замовлення. Передзвонили швидко. Товару в наявності не було, потрібно очікувати 3-6 робочих днів. Добре що не оплачував одразу
Відповідь представника «HI-TECH.com.ua»
Доброго дня , повідомте будь-ласка номер вашого замовлення або ім'я яке вказували при замовленні.
замовлення №HT19592 від 2026-04-11
15 квітня 2026 р. Відповісти
Yevgeniy Demchuk рекомендує цей магазин
6 квітня 2026 р.

Купив: QLED телевізор TCL 55Q6C, Замовлення №6111

Один із найкращих онлайн магазинів, де є найкраща ціна , якість товару та швидкість доставки замовлення. З впевненістю можу рекомендувати, купую в них побутову техніку вже більше 10 років
Дякуємо за довіру!
Balafre рекомендує цей магазин
6 квітня 2026 р.

Купив: Зарядна станція Pecron E1500LFP, Замовлення №6117

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: наявність, фіскальний чек

В цілому, наче усе пробігло нормально, але не дуже сподобався факт того, що до ціни ще треба додавати 3% при безготівковій оплати. Мені скасували цей відсоток, оскільки купував на потреби ЗСУ як волонтер, але в цілому до цього треба бути готовим
Гість не рекомендує цей магазин
27 березня 2026 р.

Хотів купити: Комплект зарядної станції EcoFlow RIVER 3 Max (EFRIVER3Max-EU-CBOX)

розміщують товар по найнижчій ціні не маючи товару. пропонують "альтернативи".
Відповідь представника «HI-TECH.com.ua»
Добрий вечір, вибачте за незручності але на момент замовлення дійсно помилково вигрузилась нижча ціна, ціну поправили і саме цей товар який вас цікавив доступний до замовлення. Менеджер дійсно запропонував вам дуже гарний аналог, така практика існує в торгівлі. Вибачте за незручності. Звертайтесь.
Анатолій Цинка рекомендує цей магазин
15 березня 2026 р.

Купив: Зарядна станція Pecron E300LFP, Замовлення №7121

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відповідність ціни, фіскальний чек

Швидко зв'язалися, надали додаткові коментарі до термінів, отримання і умов оплати. Терміни дотрималися чітко. Під час отримання надали можливість оглянути, перевірити роботоздатність.
Сергей Коваленко рекомендує цей магазин
12 березня 2026 р.

Купив: QLED телевізор TCL 65C6K, Замовлення №6884

Відповідь представника «HI-TECH.com.ua»
Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Будемо раді новим замовленням!
Сергей Евдошенко рекомендує цей магазин
8 березня 2026 р.