Купив: OLED телевізор Samsung QE77S90F, Замовлення №5917

Купив: Телевізор TCL 65C7K, Замовлення №6592
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: наявність, повернення товару

Купив: OLED телевізор LG OLED55C5, Замовлення №5425
Сподобалося: наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Купив: OLED телевізор Sony K-55XR80, Замовлення №5329

Купив: 65 Sony XR80 bravia 8, Замовлення №5606

Купив: Зарядна станція Allpowers R2500, Замовлення №6209

Купив: Зарядна станція Fossibot F2400 Green, Замовлення №5830

Купив: Електрична варильна поверхня Gorenje ECT641BSC, Замовлення №6644

Купив: Samsung QE55Q7FA Smart UA, Замовлення №6218

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 EU-Version (EFDELTA3-EU), Замовлення №№ 403177