Купив: WHIRLPOOL MWF 421 SL, Замовлення №154-22296
Купив: Electrolux EMZ725MMK, Замовлення №78607
Купив: Каструля Tefal Opti Space 5 в 1 (G7371795), Замовлення №77705
Купив: Gorenje NRK619FAS4, Холодильник з морозильною камерою Gorenje NRK619FAS4, Замовлення №заказ 76777
Купив: Мікрохвильовка з грилем Panasonic NN-GT35HBZPE, Замовлення №77313
Купив: Комбінована плита Gorenje GKS5C70XF, Замовлення №77110
Купив: Холодильник snaige cd35, Замовлення №349
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Хотів купити: Кондиціонер saturn
Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати
Хотів купити: Посудомийна машина Beko DIS28123
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару
Купив: Beko RCNA366K30W, Холодильник з морозильною камерою Beko RCNA366K30W, Замовлення №11111111