Хотів купити: Baseus Blade 20000mAh 100W HD Edition Black (PPBL000301)
Купив: Пам'ять для ноутбуків Kingston FURY 32 GB (2x16GB) SO-DIMM DDR5 5600 MHz Impact (KF556S40IBK2-32), Замовлення №140666
Купив: Повітряне охолодження Deepcool GAMMAXX 200T, Замовлення №140838
Купив: Принтер Canon I-SENSYS LBP633CDW (5159C001), Замовлення №140577
Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням RoboRock S8 White, Замовлення №140902
Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) PowerPlant K2 50000 mAh Grey (DV00PB0003), Замовлення №140751
Купив: Зовнішній HDD Seagate One Touch Desktop with HUB, Замовлення №140757
Купив: Аккумулятор для ИБП 12В 100Аг CSB HRL12330W, Замовлення №140740
Купив: GEM BATTERY, Замовлення №140778
Купив: microSDXC Transcend 512 GB microSDXC Clase 10 UHS-I (U3) + SD-adapter TS512GUSD300S-A, Замовлення №140853