Відгуки про VINT.com.ua

Степан С. не рекомендує цей магазин
21 жовтня 2024 р.

Хотів купити: Baseus Blade 20000mAh 100W HD Edition Black (PPBL000301)

Andrii_H рекомендує цей магазин
17 жовтня 2024 р.

Купив: Пам'ять для ноутбуків Kingston FURY 32 GB (2x16GB) SO-DIMM DDR5 5600 MHz Impact (KF556S40IBK2-32), Замовлення №140666

Купив оперативку DDR5 Kingston FURY 32 GB, і вже через 10 хвилин після створення замовлення зі мною зв'язалися. Відправили товар у той самий день, а наступного дня я його вже отримав. Окремо хочу зазначити, що ціна була значно нижчою, ніж у інших магазинах.
Анна Поліщук рекомендує цей магазин

Купив: Повітряне охолодження Deepcool GAMMAXX 200T, Замовлення №140838

Магазин залишив лише позитивні враження. Надійне обслуговування, швидка реакція на запити та якісний товар. Рекомендую для покупок усім!
Iра рекомендує цей магазин

Купив: Принтер Canon I-SENSYS LBP633CDW (5159C001), Замовлення №140577

Принтер оригінальний. Орієнтувалася для покупки по ціні і тут модель Canon I-SENSYS LBP633CDW була найдешевша.
Sophia Muzhyk рекомендує цей магазин
16 жовтня 2024 р.

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням RoboRock S8 White, Замовлення №140902

Всё понравилось, робот-пылесос пришел раньше ожидаемого срока. Оплата прошла без проблем, и устройство работает отлично. Приятно, что в комплекте есть даже гарантия. Это не первый раз, когда я заказываю в этом магазине, и всегда остаюсь довольна. Каждый раз сервис на высоте, никаких проблем с заказами не возникает.
Олександра27 рекомендує цей магазин
14 жовтня 2024 р.

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) PowerPlant K2 50000 mAh Grey (DV00PB0003), Замовлення №140751

Продавець на сайті вказав правдиву інформацію – ціна вірна, наявність товара на складі є. Відправив павер у день замовлення. Посилка добре упакована, павербанк робочий і без пошкоджень.
Huntercom рекомендує цей магазин

Купив: Зовнішній HDD Seagate One Touch Desktop with HUB, Замовлення №140757

Суперський магазин, не вперше тут купую!
angelina_taktor рекомендує цей магазин

Купив: Аккумулятор для ИБП 12В 100Аг CSB HRL12330W, Замовлення №140740

Довго та болісно вибирала акумулятор. Проблема більшості наших інтернет магазинів у тому, що вони не пишуть подробиці в описі і неможливо розібратися, що і чим відрізняється. VINT – це перший магазин у моєму списку пошуків, де все буквально розжовано. Саме завдяки цьому я нарешті обрала і купила те, що хотіла. Дякую!
iinnylia рекомендує цей магазин
11 жовтня 2024 р.

Купив: GEM BATTERY, Замовлення №140778

Магазин полностью оправдал мои ожидания, как мне и обещали, я получила то, на что расчитывала. Хочу сказать спасибо большое сотрудникам магазина за чесность и пожелать побольше благодарных клиентов, вы этого явно достойны!
Tasha Polo рекомендує цей магазин
11 жовтня 2024 р.

Купив: microSDXC Transcend 512 GB microSDXC Clase 10 UHS-I (U3) + SD-adapter TS512GUSD300S-A, Замовлення №140853

Приємно здивувало, що товар прибув навіть раніше від заявленого терміну. Це показує професійний підхід та чудову організацію роботи магазину! Упаковка хороша, якість хороша, всім задоволена)